2777
2789

مامانای گل

خیلی مراقب کوچولوهاتون باشید

تو صف نونوایی یه خانمی گفت ک

نوه ی کوچولوش (۹ ماهه) توی مهمونی 

اندازه ی یک بند انگشت سفره ی یکبار مصرف رو

خورده

اما تو گلوش گیر کرده

خانوادش هم چون نتونستن بیارنش بیرون

با انگشت هل دادن ک تونسته قورت بده

حالا مشکل اصلی از اینجا شروع میشه

هر بار ک مادرش میخواد بهش شیر بده

نمیتونه بخوره

و شیر رو بالا میاره

دکتر میگه ک چون تا حالا بجز شیر مادر 

چیزی نخورده

نمیتونه دفعش کنه

بردنش مراقبت های ویژه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای یا خدا😭

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

باید بچه رو برمی‌گردانند تا بالا بیاره.‌دختر من یک بار کوچیک بود پوست شکلات رو خورده بود دور از جون داشت خفه میشد خواهرم از پاهای دخترم گرفت و برگردوند و زد پشتش و بالا آورد..و جونش رو نجات داد

...
باید بچه رو برمی‌گردانند تا بالا بیاره.‌دختر من یک بار کوچیک بود پوست شکلات رو خورده بود دور از جون ...

اره یه کلیپ اموزشی دیدم جالب بود

باید همه یاد بگیرن

دو دست باید زیر قفسه ی سینه قرار بگیره

در حالتی ک پشت بچه به ماست

خم بشه

و یهو دستشو رو شکم فشار بده تا بالا بیاره

وای طفلک بچه دلم ی جوری شد واقعا باید حواسمون باشه به کوچولو ها خیلی خطرناکه

اره خیلی

همه چیز تو یه لحظه اتفاق میوفته

اره یه کلیپ اموزشی دیدم جالب بودباید همه یاد بگیرندو دست باید زیر قفسه ی سینه قرار بگیرهدر حالتی ک پ ...

بله خواهرم همینکارو کرد نمیدونم از کجا بلد بود😅فکر کنم بچه های خودش رو تجربه داشت

...
بله خواهرم همینکارو کرد نمیدونم از کجا بلد بود😅فکر کنم بچه های خودش رو تجربه داشت

عالیه

مامانا انقد به مرور تجربه کسب میکنن

تازه دارو هم تجویز میکنن😄

من‌دخترم‌یه بار با سبد سیب زمینی و پیاز بازی می‌کرد یه بند انگشت پوست پیازخورد و گیر کرد بچه ام سده بود سیا سیاه.سریع انگشت ته حلقش کردم بالا آوردش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست