2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج تا هشت روز اصولا بدنا متفاوته 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

پریود شدن یه درده پریود نشدن یه درد دیگه 😩

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ینی میشم؟ممکنه کسی 16 روز بخوره و نشه؟

نه حتما میشی بعد قطع شدن قرص همه پریود میشن فقط زمانهاشون متفاوته و بدن ها.  منو خواهرم همزمان میخوردیم قرص اون سه روز بعد قطع میشد من هفت هشت روز 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره واقعا عزیزم خبر نداری چند روز بعدش میشم؟یا اینکه ممکنه نشم اصلا؟

نمی‌دونم عزیزم راجبش اطلاعی ندارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

قرص سیبل بیست و هشت عددیه که هفت تاش دارونماست چرا شونزده تا خوردی

چون آخر ماه عروسیمه و باید قطعش میکردم ک زودتر پریود شم و تموم شه

الان سردرگم موندم نمیدونم با 16 تا پریود میشم یا ن

چون آخر ماه عروسیمه و باید قطعش میکردم ک زودتر پریود شم و تموم شهالان سردرگم موندم نمیدونم با 16 تا ...

بله میشی چهار روز یا بیشتر زمان میبره ولی دیگه اینجوری نخور قرصو هورمونهات بهم میریزه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴