2777
2789

بچه ها دیشبم تاپیک زدم کسی نیومد. خیلی نگرانم من 5 هفته و 3 روزم تا یکی دوروز پیش کلی ترشح رقیق سفید رنگ داشتم الان 3 روزه کامل قطع شده دیگه هیچی نیست. هرچی سرچ زدم هرکی اینجوری بود بچش یا قلب نداشت یا سقط شد کسی بوده با این علامت بچه سالم باشه؟ تازه شنبه نوبت دکتر دارم

ترشح توبارداری طبیعیه منم بعدمدتی کلاقطع شدولی مشکلی نداشت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هیچ مشکلی نیست

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی منم مثل توام 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم من باردار بودم اونقدر مشکلات بود تو بارداری حتی هفته های آخر بارداری سونو دادم دکترا گفتن باید بچه رو در بیاریم جراحی کنیم

بچه دنیا اومد خدا رو شکر سالم مشکلی نداشت نگران نباش

و رمز بارداری سالم این که اصلاااااا سراغ گوشی نری مطمئن باش بچه ات صحیح و سالم به امید خدا

فقط خدا

هیچییی نیس ازاین به به بعد سرچ کردن واسترس رو بزار کنار 

استرس سمه میخای بچه سالم بدنیا بیاد ارامش فقط

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مطمئنا مشکلی بوده 

شما نگران نباش استرس بدترین حس برای مادر باردار

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله