2777
2789
عنوان

تا خدا نخواد

181 بازدید | 19 پست

بچها ما یه فامیل داریم طرف ۶۰سال خورده ای از دست شوهرش بنده خدا پریروز بود قرص برنج خورده بود بچها تتا الان زنده مونده خداروشکر 🥲 بچها جون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی صورت نمیگیره دکترا گفتن بهش امیدی هست لطفا شمام دعا کنین

لطفا هیچوقت به خودکشی فکر نکنین این خانم بوی جسد مرده میداد و مدام خون بالا می‌میاورد از کارشم پشیمون بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شبی ک مردن میخوام باس این تاپیک و ببینم ...

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همین که پشیمون شده یعنی توبه حاصل شده‌ . 

انشالله ‌که زنده بمونه واسش حمد زیاد بخونید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین درس عبرت بشه برات🤨

🤣خودکشی ک نمیخواستم بکنم دلم برا بابابزرگم تنگ شده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

احتمالا قرصه تاریخ مصرفش گذشته بوده وگرنه قرص برنج هیچچکسو زنده نمیزارع

از درد به تخت بسته بود بوی خیلی بد اینقدر بد بود که آدم سرگیجه می‌گرفت دکترا جواب کردن ولی باز زنده موند اره امکانشم هست

اها خداروشکر 😂🫶خدا رحمتش کنه

ممنون