2777
2789
عنوان

اونهایی که آمپول hcg زدن بیان لطفا

89 بازدید | 5 پست

سلام دوست جونی ها 

من دیشب ساعت 6:30 دو تا آمپول hcg 5000 زدم چون صبحش دکتر بودم بهم گفت یه فولیکول 27 دارم.میخوام بدونم چند ساعت بعد تخمک آزاد میشه؟

کسی بوده با آمپول بار اول باردار شده باشه؟

خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید  
چرا سایز فولیکولتون انقد بالا رفته؟ داروی خاصی میخوردین؟ روز چندم سونو دادین که متوجه شدین فولیکولتو ...

آره من لتروزول خوردم شبی دو تا.روز 13 سونو دادم.شما هم آمپول زدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من لتروزول خوردم شبی دو تا.روز 13 سونو دادم.شما هم آمپول زدی؟

من قراره از این ماه که پریود بشم لتروزول بخورم روزی یک عدد آمپول هم بهم داده دکتر اما چون حساسیت دارم میترسم بزنم ....از طرفی هم میترسم فولیکولم خیلی بزرگ بشه و خودش آزاد نشه

من قراره از این ماه که پریود بشم لتروزول بخورم روزی یک عدد آمپول هم بهم داده دکتر اما چون حساسیت دار ...

حتما روز 12-13 سیکلت یه سونو برو که ببینی وضعیت فولیکول هات چجوره ،چون اگه فولیکول بزرگ بشه آمپول نزنی تبدیل به کیست میشه

حتما روز 12-13 سیکلت یه سونو برو که ببینی وضعیت فولیکول هات چجوره ،چون اگه فولیکول بزرگ بشه آمپول نز ...

آره عزیزم راست میگی خودم هم فکرشو کردم اما آمپول نمیتونم بزنم چون حساسیت دارم واقعا....شش ماه قبل آمپول زدم باعث تحریک بیش از حد هیپوتالاموس مغزم شد و تیروئیدیت گرفتم انقد توی دو ماه درد کشیدم که نگو گلوم ورم کرد عضلات بدنم به شدت درد میکرد در عرض یک ماه 5 کیلو وزن کم کردم آخر سر هم با کلی قرص کورتون خوب شدم تازه مجبور شدم جلوگیری کنم که باردار نشم چون بیماری تیروئید برای بچه ضرر داره