2777
2789
عنوان

خانومای باردار اراکی بیاید لطفا

3907 بازدید | 20 پست

سلام..بنظرتون دکتر خوب تو اراک کیه؟احتشامی پور بمن گفته باید هپارین بزنی تو بارداری نصری گفته نه..اگه بخوام بزنم تا نه ماه بارداری باید نزدیک چهارصدتا بزنم.چون یه سقط داشتم.ولی نصری گفت نه فاکتورای خونیت مشکل نداره.هپارین خودش باعث لکه بینی میشه حالا موندم چکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بزنم
0
0%
نزنم
1
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم محترمیه ازش خیلی راضیم اگه میتونی یه سر پیشش برو 

سلام مرسی اومدی..یکی دوتا بهم گفتن بزن ولی نصری گفت هپارین و آسپرین برا بچه بده اون فوق تخصص فلوشیپ نوزادان و نواقص جنینیه..موندم چکار کنم خیلی متفاوت نظراشون

سلام مرسی اومدی..یکی دوتا بهم گفتن بزن ولی نصری گفت هپارین و آسپرین برا بچه بده اون فوق تخصص فلوشیپ ...

دکتر نصری تنها متخصص پریناتولوژ اراکه خیلی هم سخت گیره احتمالا درست میگه ولی من جای شما باشم واسه اینکه خیالم از همه جهت راحت بشه یه دکتر خوب زنان  تو تهران میرم بعد تصمیم میگیرم 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
اگه مشکل انعقادی نداری چرا باید بزنی؟

والا سارا جون نمیدونم دکتره گفته بزن و ترسوندم که نزنی سقط میشه..ولی اون یکی گفت از شروع بارداریت نزنیا نمیزاره قلب بچه تشکیل بشه..منم نزدم و خوشبختانه تشکیل شد ولی هماتوم داشتم و لکه بینی حالا نزده لکه بینی میزدم نمیدونم چی میشد ولی هنوز میترسم

دکتر نصری تنها متخصص پریناتولوژ اراکه خیلی هم سخت گیره احتمالا درست میگه ولی من جای شما باشم واسه ای ...

شما دکتر خوب میشناسی تهران؟یدوستی گفت ما رفتیم تهران گفته شما دکتر نصریو دارید اراک تهران نیاید

فک کنم از خانومای تهرانی تو سایت بپرسی اسم چندتا دکترو بهت بگن بعدم در موردش تو‌ نت تحقیق کن ببین خوبن  یه سر برو پیششون 

من خودم یه جلسه اوایل بارداری رفتم پیش نصری ولی خوب چون مطبش خیلی شلوغ بود از وقتی که واسم گذاشت راضی نبودم حس کردم چون سرش شلوغه درست نمیتونه به سوالام جواب بده و واسم وقت بذاره اما از دکتر محترمی راضیم هر دفعه یه ربع بیست دقیقه تو‌مطبش باهاش حرف میزنم و سوالامو‌میپرسم

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
خب آره اگه مشکل انعقاد داشته باشی باید بعد از ضربان جنین شروع کنی به زدن.  الان مشکل انعقاد دا ...

ولی احتشام تا بی بی چکم مثبت شد و با آزمایش رفتم پییشش برام آمپولا رو نوشت ولی نصری گفت تازه کسیم که مشکل داره بعد از تشکیل قلب باید شروع کنه پس چرا اینقد مردم برا احتشام سرودست میشکونن

ولی احتشام تا بی بی چکم مثبت شد و با آزمایش رفتم پییشش برام آمپولا رو نوشت ولی نصری گفت تازه کسیم که ...

احتشام یه بدیش اینه که اصلا نمیشه باهاش حرف برنی چون ممکنه یه کشیده بهت بزنه هروقت میرم حالم بد میشه همه مریضاشم میگن ولی انشالله برا زایمانم باید برم امام خمینی و باید ویزیت بشم پیش یکیشون

احتشام یه بدیش اینه که اصلا نمیشه باهاش حرف برنی چون ممکنه یه کشیده بهت بزنه هروقت میرم حالم بد میشه ...

خب بعیدم نیست از سر بی حوصلگی گفته باشه شروع کن به زدن!

به نظرم پیش دکتر سوم هم برو. اگه بتونی بری تهران خب اونجا پزشکاش معتبرترن. هپارین زدن و نزدنش خیلی موضوع حساسیه. اگه نیاز باشه و نزنی یا اگه نیاز نباشه و بزنی عواقب بدی خدایی نکرده داره واسه جنین

به نظر من یه ویزیت پیش یه دکتر زنان با تجربه برو مثلا پرهیزگار. عرشي زمانی یا ربیع 

من چون قبلا درمانگاه کار میکردم ونظام پزشکی زیاد میرفتم اینقد خیلی پزشکا اونجا پرونده داشتن و ازشون شکایت شده بود که حد نداشت همینایی که اسم در کردن بخاطر قصور پزشکی خیلیارو کشته بودن منتها بیمه مسئولیت پزشکی و پارتی نمیزاره کسی خبر دار شه خیلیاشون هیچی حالیشون نیس و باعث شده نتونم ب کسی اعتماد کنم گفتم بلکه یکی تجربه مشکل منو داشته باشه و پزشکی نظر قطعی دادع باشه بهش