2777
2789

تروخدا خیلی به کمک نیاز دارم تاپیکای قبلیم رو ببینید میفهمید داستان از  چه قراره من ترم قبل عاشق یکی از همکلاسی های پسرمون شدم که بشدت بشدت بشدت ادم مغروری هستش خوب؟ بعد من خیلی کارای عجیب غریبی برای این نفر کردم اصلا اینقدر عجیب که هرکی میشنوه مغزش داغ میشه تو تاپیکام راجب بعضی هاش گفتم منتهی تنها حرکتی که نزدم این بود که برم تو روش و بهش بگم عاشقشم... حالا من یک ماه پیش پیج فیک زدم با یه داف خفن که گفتم صد درصد ایندفعه بک میکنه (چون قبلا با پیج دوستای دافم ریک دادم هیچکاری نکردش) رفتم دوستاشو فالو کردم امار رفیقای پسرشو در اوردم چند نفرشون رو میشناختم حالا گفتم بیام چند تا کار کنم شما نظرتون رو بگید 1. برم با یکی از همین دوستای پسرش اوکی شم گیر بدم یه عکس دونفره از خودمون استوری کنه و زیرش بنویسه بست فرند و منو تگ کنه لاقل کراش بدردنخورم ایدی اینستامو داشته باشه 2. با اون پیج فیکم رفتم با یکی از رفیقای پسرش حرف زدم پسره گفت من فهمیدم فیکی بگو فازت چیه؟ منم گیر دادم یک لحظه اکسپ کن میخوام برم تو پیجت کار دارم در حد دو دقیقا بک کرد رفتم عکساشو و فالوور فالویینگاشو چک کردم دیدم اینو کراشم همو دارن بعد پسره گرفت ریمووم کرد کلا پسره متشخصی بود برم دوباره پیام بدم ازش خواهش کنم و بگم یه راز بینمون باشه وبهم بگو خبر کراشم که دوست دختر داره یا نه ؟ 3. یکی دیگه از دوستای کراشم که فامیل دورمونه رو هم امروز کشف کردم برم تو دانشگاه حضوری سلام علیک کنم و امار کراشمو در بیارم دخترایی که فالو داره و عکساشو از دوستش بخوام بهم نشون بده؟ 4. یکی دیگه از دوستای کراشم که فامیل خیلی نزدیکمون هست قبلا باهاش حرف زدم و خواهش التماس کردم رفت عکسی که پست کرد و فرستاد برام هرچی گفتم راجب کراشم بگو راجب اکسش بگو ادم برنامه کن و دختر بازی بود یا نه اخر بهم نگفت همش میپیچوند اخرم گفت از کراشم متنفره و این ادم نیست حالا دوباره پیام بدم و گیر بدم بهش بگم؟ تروخدا نظرتو بگید یه چیز مهم دیگه هم هست که نظرتونو میخوام اونو تو پیام بعدی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه گزینه ۵ میگم برو پیش روان شناس 

اینو ول کن 

احتمالا تاحالا فهمیده ازش خوشت میاد 

حداقل یه نفر از این آدما یه چیزی بهش گفته 

و وقتی کاری نمیکنه دیگه بیخیال شو 

بنظرم برو پیش تراپیست، تمام زندگیت شده پسری ک اصلا نمیشناسیش! 

یه چیزی بهت بگم؟ کافیه یه ساعت با این پسر حرف بزنی تمام کراش مراشت از بین میره! تو الان عاشق تصورات ذهنبت ازون ادمی ک میتونه زمین تا اسمون با خود واقعیش فرق داشته باشه 

بگرد ببین دلیل این درگیری ذهنیت تو این سن چیه! طبیعی نیست چون 

یه حقیقتی درباره جنس مذکر هستش اینه که اگر آویزون بزنی به حساب نمیارنت در حد تفاله نگاهت میکنن به خودت احترام بزار یکی ازین راه ها رو انتخاب کن تا از سرت بیوفته ولی بعد از اون ارزش خودتو حفظ کن ♥️✨

از اونجایی ک گفتی پسر مغروری خیلی ببخشید انقد آویزون بازی در بیاری محاله محل بده

اخه جلو این که اویزون بازی در نمیارم تو خلوت و خفا اینکارا رو میکنم جلو این اتفاقا خیلی خودمو مغرور نشون میدادم

من یه گزینه ۵ میگم برو پیش روان شناس اینو ول کن احتمالا تاحالا فهمیده ازش خوشت میاد حداقل یه نفر از ...

شاید مدلش اینطوری باشه؟ چون مغروره نمیخواد جلو بیاد؟ یا شایدم هیچکدوم از اینا به گوش کراشم نرسوندنن؟

دارم دیوونه میشم خواب به چشمم نمیاد حتی یک درصد هم دختری تو زندگیش باشه من نابود میشم

ببین عزیزم خواهرانه میگم ولش کن این آدمو واسه خودت یه سرگرمی پیدا کن میدونم خیلی سخته ولی مطمئنم از پسش برمیای

اخه جلو این که اویزون بازی در نمیارم تو خلوت و خفا اینکارا رو میکنم جلو این اتفاقا خیلی خودمو مغرور ...

فکر میکنی اشناهاش نمیرن بگن همچین میرن کنار هم میگنو مسخره میکنن