2777
2789

من یکسال پیش خونمون گرگان رفته بودم هی تپش قلب میومد سراغم بعد آشنام گفت بریم پیش یه دعا نویس شاید بدونه دلیلش رو رفتم بهم گفتش خونواده شوهرت بهت دعا دادن ک مثل حمال کارمون رو بکنع و شوهرشم طرفش رو نکشه چون خودم دلم پاکو صافه ناراحت شدم اشکم در اومدو بغضم گرفت گفتم فقط دعامو باز کن نمیخام مثل خودشون دعا بدم ولی گفت نه برات مینویسم بده ک عشقو محبت کنن منم با دودلی گرفتم یک ماه دادم ولی مرحله ۲ داشت نرفتم سراغش کلاو از اون ب بعد کلا دعا ندادم اولین بارم بود چون بخاطر این من دعا داده بودم ک اعصابم خیلی خرد  شده بود هی بهم خونواده شوهرم میگفت نمک پیدا کردم قند داخل پاکت پیدا کردمو فلانو  از اتاقت تو دعا میدیو فلانو هی تهمت میزدن به نمک زیر بالشت بچه ی معصومم میزاشتم فک میکردن توش دعاعه منم بخاطر همون داده بودم تازگیا  ۲تا خواهرشوهرام حرکات جنی از خودشون در میاد اخوند بهشون گفته دعا داده شده به دوتاتون  سحرو جادو کردنش گفته به آبجی تو خونه پدریت دعا داده شده ب تو هم داده شده فلان منم ب خودم شک کردم ولی من دعایی ک گرفتم سحرو جادو نبود نرفتم پیش جادوگر شاید کسی دیگ دشمنی داشته که دعایی گرفته باشه که طرف رو طلسم کرده و بدنش رو جن تسخیر کرده منم ادم بدی نیستم چون ب خودم دعا داده شده بود منم دعای عشق محبت بهم داد تا طرفا باهام خوب باشن همین یه آخونده بهش گفته طرف اومده خونت بهت غذا خورونده و اونم فکر نکنم دعایی ک من گرفته بودم باشه برای سحرو جادو و جن میگن میلیونی خرج میکنن منم فقط ۱۵۰ تومن خرجم شده بود اونم اولین بارم بود دعا دادم هیچوقت همچین کاری نکرده بودم فکر نکنید ادم بدی هستم چون خودشون به منه ساده و بی آزار داده بودن منم ناراحت شدم وگرنه من سحرو جادو از اون جور چیزا سر در نمیارم راهنمایی کنید لطفا اگ از این چیزا سر در میارین🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دعاهایی که برای شما گرفتن به خودشون برگشته

احتمالا من یبار با چشمم دیده بودم یه کاغذی رو داشت آتیش میزد دعا بود منم خودم شک کردم شاید ب خودش برگشته اگ طرف آخوند یا هرچی درستشو بگه احتمال اینم میده ک بهش بگه خودت یه دعایی برای طرف گرفتی به خودتون برگشته؟!

بنظرم قطع ارتباط سفت و سخت بکن با همشون 

ماعم خانواده پدریم اینطورین 

ولی من هی به مادرمم میگم تنها راهش قطع ارتباطه زنگم زد ور ندار 

اومد پشت درت در رو باز نکن اومد تو خونه نگاه به صورتشم نکن باهاشم حرف نزن .بزار دشمنت از بی محلیت بره جنگیدن اشتباهه 

اعتقادم نداشته باش به این چیزا .نهایت به خدا و قران و سوره بقره پناه ببر .

بعدم این چیزا برای دو طرف سمه 

اولا که این خرافات مال این دوره نیست کسیم ک میره سمتش فقط عذاب میخره 

چه اونی که برات زده چه تو همه در عذاب میرن .عذاب روحی اعصابی ..اونم عوارض این کارا به زندگیش بر میگرده نیاز نیست بگی جن زده شده این عوارض کاراییه که کرده 

بعدم این چیزا برای دو طرف سمه اولا که این خرافات مال این دوره نیست کسیم ک میره سمتش فقط عذاب میخره ...

منکه چون بهم تهمت زده میشد و واقعا دیدم دعا دادن ناراحت شده بودم منم دادم بعد اون دعا ادامه داشت مرحله داشت نرفتم سراغش چون میگن عواقبش خوب نی طرف رو دیوونه میکنه و واقعا هم واقعیت داره ی حرکتایی دیدیم ترسیدیم عین فیلمsiccinو فک کنم کسی دیگ بهشون داده و کلی خرج دعا کرده اونم میلیونی

حتما بهش گفته دنبال جادو جنبل نباش

ب نظرت طرفی ک رفتن پیشش چون گفتن اسم کسی ک داده رو هم میگه بنظرت امکان داره بهشون بگه خودت برای طرف مقابل یه دعایی سوزوندی دادی و همون دعا ب خودت برگشته همراه با تسخیر جن؟!

منکه چون بهم تهمت زده میشد و واقعا دیدم دعا دادن ناراحت شده بودم منم دادم بعد اون دعا ادامه داشت مرح ...

اره حال ادمو بد میکنه 

اونا یه مشکلیو اگر حل هم بکنن از یه جا دیگه ازت یچیزی میگیرن 

برای همین اصلا نباید سمت این چیزا رفت.حتی فالگیر هم خوب نیست چه بره دعا نویس .دور این فکوفامیلارو خط بکش خودتم سمتش نرو گلم . 

نمیدونم والا

منم اونقد بدجنس نیستم برمو برای طرف مقابلم سحرو جادو کنمو طرف مقابلمو دیوونه کنم و کلی خرج کنم کلا اهل دعا دادن نبستم فقط همون یبار بود پس فک نکنم با اون دعایی ک فقط عشقو محبت کنن بود باشه و جن بدنش رو تسخیر کنه فک کنم کار کسی دیگه باشه و ی دشمن دیگه داشته باشن 

اره حال ادمو بد میکنه اونا یه مشکلیو اگر حل هم بکنن از یه جا دیگه ازت یچیزی میگیرن برای همین اصلا نب ...

نه نرفتم کلا فقط همون یبار بود اونم انتظار نداشتم دعا بدن منم دادم