2777
2789
عنوان

نظرتون چیه مثلا چه طعمی میشه

142 بازدید | 31 پست

سلام خوشگلا چطورید به نظرتون اضافه کردن ماست به قورمه سبزی چه طعمی رو ممکنه بسازه دوست دارم به هرچی دوست دارید تشبیهش کنید .

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا عاشق ماستم و ماست و خورشت و برنجو بعضی وقتا قاطی میکنم میخورم هروقت تنها باشم چون بقیه خوششون نمیاد و مسخرم میکنن پنم اشتهام کور میشه

مزه بهشت میدع

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

مزه ماستی ک توش قرمه سبزی ریختی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

موقع خوردنش توی یه کاسه جدا بخوری

خوبه...

ولی این که بریزی نهههه لطفا

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

مزه سگ🤧چی میخای بشه اه چرا ماستارو میریزی تو قورمه ها

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

مزه سگ🤧چی میخای بشه اه چرا ماستارو میریزی تو قورمه ها

من ک نمیریزم عزیز دلم ولی خب هرکسی یه سلیقه داره دوست دارم بدونم به نظر شما چه طعمی ممکنه داشته باشه  

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):