ظدکتر سید محمد محتسبی...چهار راه طالقانی نرسیده ب پل اگر اشتباه نکنم ساختمان پزشکان پردیس من باردار شدم با خواست خدا و ی دور تجویز داروشون....متخصص زنان زایمان ونازایی از امریکا...خیلی دکتر خوبیه....برای نوبت گیریشم باید از شب قبل ساعت 12 بری اسم بنویسی تا فردا بین مریض بری تو
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
برای درمان نازایی فقط وفقط دکتر محتسبی که دوستمون بالا اشاره کردن ...دوستم بعد از ۱۳ سال دوا و درمون پیش دکترای دیگه رفت میش محتسبی و بعد از دوماه باردار شد...عالیه
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
تلفنی هم میتوتی وقت بگیری البته...صبح حدود ۹.۳۰ تا ۱۰ اینا تماس بگیر ولی اینجوری یه ماه دیگه ش میتونی وقت بگیری...از شب قبلش بری اسم بنویسی همون روز ویزیت میشی
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
نمیدونم برای چه کاری میخوای ولی خودم مشکل داشتم همش خونریزی ولکه بینی داشتم چند جا رفتم خوب نشدم ولی دکتر شبنم وثوقی خیلی خوب بود دردمو پیدا کرد خوب شدم الانم که باردارم پیش اون میرم واقعا دکتر خوبیه
خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم
وای من یبار رفتم امینیان .یه کیست ساده را به من گفت لامراسکوپی..نابارداری....اینقدر سرش شلوغه .چند تا چنددتا میری تو اتاق...باید جلو هم سوال بپرسی........بعد رفتم یه دکتر گفت نه......کیست ساده است..چقدر اونروز گریه کردم..خدا..طوری شده بود بهم شک وارد شد..تو خونه رسیدم انگار همه جیز از ذهنم رفته بود اسمم نمیدونستم..دکتر خوبی نیست اصلا