mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 عنوان چیشد😐 ولنتاینی ها بیاین 150 بازدید | 24 پست باتشکر کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 1403/11/23 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 چیشد واقعا دلم پر بود کسیم نداشتم مثل خاهر بگم بهش مامانم هیچی نگفت خاستم درد دل کنم چرا تعطیل شده کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 چی چیشد تاپیک زدم ک واسه ولنتاین در حد پونصد دارم داشتم از رفیق یه سالو خورده ایم میگفتم ک چقدر بی معرفته تعطیل شد یهو کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4915 تاپیک زدم ک واسه ولنتاین در حد پونصد دارم داشتم از رفیق یه سالو خورده ایم میگفتم ک چقدر بی معرفته تع ... ولنتاین حتما باید کادو بگیرین؟
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 @چی_بگم_والا_اخه عزیزم تاپیکم یهو بسته سده اینجا بگین چی گفتین کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3317 ماگ هستش درحد ۳۰۰ ۴۰۰عطر ادکلن ست بهداشتی اشک شو،اما نه تو غم.
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 ولنتاین حتما باید کادو بگیرین؟ میدونی چی شده رفیق من چهارماهه رل زده یک میلیون لباس خریدع و گلو باکس قبلشم رل داشت کات کردم خلاصه خیلیم بی معرفته خیلییحالا منی ک یکساله انگار نامزدیم فقط پدرم خبر نداره خانواده اون کامل میدونن مامان منم میدونه زشت نی هیچی نگیرم کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 ماگ هستش درحد ۳۰۰ ۴۰۰عطر ادکلن ست بهداشتی ادکلن خریده ماگم خوب یه ماگ میشه ن باکس میشه ن هیچی یه دونه چیز میشه میخام گریه کنم کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
چی_بگم_والا_اخه عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4967 @چی_بگم_والا_اخه عزیزم تاپیکم یهو بسته سده اینجا بگین چی گفتین ای بابا چرا بسته شدگفتم تواینستا رو بگردخیلی چیزی هستبنگل میتونی بخری دستبندای مردونه انقدری قیمت ندارهمیتونی واسش سفارش بدی تو اینستا آلبوم کوچولو از عکسای دو نفرتون درست میکنن خیلی کیوته یا تابلوی لوکیشن و ماه شب آشنایی و عکسش با صدای خودت
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4915 میدونی چی شده رفیق من چهارماهه رل زده یک میلیون لباس خریدع و گلو باکس قبلشم رل داشت کات کردم خلاصه خ ... ن زشت نیگل بگیرن عشقی رو ک را کادو تعریف بشه
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3317 میتونی لباس یا ازین ست های کمربند و جاکارتی هم بگیری اکسسوری هم زیاد هستش اشک شو،اما نه تو غم.
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 ای بابا چرا بسته شدگفتم تواینستا رو بگردخیلی چیزی هستبنگل میتونی بخری دستبندای مردونه انقدری قیمت ند ... فداتشم اینا یه ماه طول میکشه ما چهارشنبه همو میبینیم تو یه روز چ غلطی میتونم بکنمنمیدونم یهو تعطیل شد کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
mim8386 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 731 میتونی لباس یا ازین ست های کمربند و جاکارتی هم بگیری اکسسوری هم زیاد هستش کجا دارن بگیرم کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️
چی_بگم_والا_اخه عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4967 فداتشم اینا یه ماه طول میکشه ما چهارشنبه همو میبینیم تو یه روز چ غلطی میتونم بکنمنمیدونم یهو تعطیل ... اها خب تا چهارشنبه سخته ولی میتونی بگی با پست تیپاکس برات بفرستن فردا مثلا ۳۰۰ خورده ای تابلو میشه حدودای ۸۰ تومنم پست تیپاکس