2777
2789

چیشد واقعا دلم پر بود کسیم نداشتم مثل خاهر بگم بهش مامانم هیچی نگفت خاستم درد دل کنم چرا تعطیل شده

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چیشد

تاپیک زدم ک واسه ولنتاین در حد پونصد دارم 

داشتم از رفیق یه سالو خورده ایم میگفتم ک چقدر بی معرفته تعطیل شد یهو

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

@چی_بگم_والا_اخه عزیزم تاپیکم یهو بسته سده اینجا بگین چی گفتین 

ولنتاین حتما باید کادو بگیرین؟

میدونی چی شده 

رفیق من چهارماهه رل زده یک میلیون لباس خریدع و گلو باکس 

قبلشم رل داشت کات کردم خلاصه خیلیم بی معرفته خیلیی

حالا منی ک یکساله انگار نامزدیم فقط پدرم خبر نداره خانواده اون کامل میدونن مامان منم میدونه زشت نی هیچی نگیرم

ماگ هستش درحد ۳۰۰ ۴۰۰عطر ادکلن ست بهداشتی

ادکلن خریده 

ماگم خوب یه ماگ میشه ن باکس میشه ن هیچی یه دونه چیز میشه میخام گریه کنم

@چی_بگم_والا_اخه عزیزم تاپیکم یهو بسته سده اینجا بگین چی گفتین

ای بابا چرا بسته شد

گفتم تواینستا رو بگردخیلی چیزی هست

بنگل میتونی بخری دستبندای مردونه انقدری قیمت نداره

میتونی واسش سفارش بدی تو اینستا آلبوم کوچولو از عکسای دو نفرتون درست میکنن خیلی کیوته 

یا تابلوی لوکیشن و ماه شب آشنایی و عکسش با صدای خودت 

ای بابا چرا بسته شدگفتم تواینستا رو بگردخیلی چیزی هستبنگل میتونی بخری دستبندای مردونه انقدری قیمت ند ...

فداتشم اینا یه ماه طول میکشه ما چهارشنبه همو می‌بینیم تو یه روز چ غلطی میتونم بکنم

نمی‌دونم یهو تعطیل شد

میتونی لباس یا ازین ست های کمربند و جاکارتی هم بگیری اکسسوری هم زیاد هستش

کجا دارن بگیرم 

فداتشم اینا یه ماه طول میکشه ما چهارشنبه همو می‌بینیم تو یه روز چ غلطی میتونم بکنمنمی‌دونم یهو تعطیل ...

اها خب تا چهارشنبه سخته 

ولی میتونی بگی با پست تیپاکس برات بفرستن فردا مثلا ۳۰۰ خورده ای تابلو میشه حدودای ۸۰ تومنم پست تیپاکس