2777
2789
عنوان

اوناییکه سنشون بالای 25 هست

265 بازدید | 29 پست

و ازدواج نکردن 

امیدی دارید ازدواج کنید ؟ 

با این وضع اقتصادی و اجتماعی فرهنگی و خیانت و فساد و ادم نا اهل و ...

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دو سه روز پیش داشتم یه ته امیدی، الان نه دیگه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من خودم نخواستم ازدواج کنم.راضیم

چرا نخواستی ؟! 

یه چیزیه تو فطرت ادمی که نیاز به همدم داره حتما ادمی پیدا نشده که فک کنی لایقته و ب دلت بشینه و در اعماق وجود هر انسانی این حس هست ...

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

خواهر من هیچ وقت نمی خواد شوهر کنه 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بله امید دارم 

ولی همه تخم مرغامو توی یه سبد هیچ وقت نمیذارم

برنامه هامو یه جوری میریزم که چه ازدواج کنم چه مجرد باشم بتونم زندگی خوبی داشته باشم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دیگه خسته شدم از بس چشمم به خواستگار موند 

نمیدونم چکار کنم

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه والا من هیچوقت خواستگار نداشتم

مگه میشه 

چند سالته ؟ 

شرایطت چجوریه شاید کلا از خونه بیرون نمیری 

نمیتونم اعتماد کنم حس میکنم همه مث همن فک کن بهترین پسری ک اطرافم می‌شناختم بعد چن سال فهمیدم آدم بدی بوده درواقع...

واقعا مجرد بودن بهتره تا تو رابطه اشتباه رفتن

البته من ۲۴ سالمه ولی خب😁