2777
2789
عنوان

شپش سر

65 بازدید | 4 پست

دخترم پیش دبستانی سرش شپش گرفت بعد شربت برا موهاش گرفتم زدم به موهاش ولی بازم پیدا شد تا منو دخترم هم مبتلا شدیم که شربت گرفتم باز استفاده کردیم که سر دوتا دختران خوب شد ولی سر خودم از اون شونه ریزه که میکشم مثل خاک اره شونه پر میشه شبیهه خاک اره 

دوهفته این خاک اره ها تمومی نداره سرم خیلی میخاره کف سرم قرمز شده سرم پر پوست شده یکی یه راه حلی بده خسته شدم دیگه

تو حموم نرم کننده بزنید به موهاتون کامل یکم ماساژ بدین بعد با شونه های آرایشگری ریز شونه کنین شپش ها در میان آن کار رو هر چند روز یبار بکنین تا تموم بشن برای تخم ها باید دراوردشون با دست یا دستگاه من چند سال پیش یک دستگاه شپش گیر از اینستا گرفتم عالیه و چون شپش شبها راه میره و تا دو هفته زنده میمونه باید چند باری با پیف پاف فرشها و تشک و تمام خونه رو بزنین چند بار تا همه بمیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.