2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستم بدامنت باکره بمون ، اگر باکره نباشی اسمش از شناسنامت پاک نمیشه حوااااااااااااااست باشه

نگران نباش از بس محبت نمیکنه واسه همین اصلا واسه این کارا آماده نشدم تو این مدت 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
سرترالین برای این هستش که کمبود خواب و اضطراب و .... را درمان می کنه اضطراب برای چی داری

خب گفتم پشت کنکورم و گذشته بدی داشتم پر سرزنش و عذاب وجدان و حس منفیم‌ 

میخوام درس بخونم طول روز خوابم میبره شب میخوام بخوابم تپش قلب میگیرم 

چیکار کنم😭😭😢اگه خواستین آیدی تلگرام بدین

میدونم اشتباهات زیادی داشتم ولی خدا داره میبینه

پس می تونی از اشتباهات درس بگیری 

و 

به فکر ساخت زندکی جدید و شروعی دوباره باشی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

چون باهاش ازدواج کردم که زندگی‌تشکیل بدم نیومده بودم که طلاق بگیرم 🥲. شاید چون خودمو کم دیدم واسه ه ...

اشتباه کردس با ادمی که ۱۲ سال از خودت بزرگتره ازدواج کردی منم همسن توم معلمم هستم شوهرم ۳۵ سالشه یعنی ۸،۹ سالس اختلاف سن داریم به اندازه من شوهر و هیجان نداره 

تو دوران دوستی از خودش خیلی تعریف میکرد؟

ارهه میگفت گذشته سختی داشتم و خیلی تلاش کردم تا به اینجا رسیدم . از گذشتش از خودش از کارایی که کرده زیاد تعریف میگرد . می‌گفت با من که ازدواج کنی همه میگن خوش به حالش. و واقعا هم خیلیا اومدن گفتن 

اشتباه کردس با ادمی که ۱۲ سال از خودت بزرگتره ازدواج کردی منم همسن توم معلمم هستم شوهرم ۳۵ سالشه یعن ...

فک کردم آدم پخته ای هس و قدرمو بهتر میدونه ولی عین یه بچه اس بخدا از اونا که شرن 

طلاق نگیربرووووپیششش ببین خیانتی چیزی نیست

حتی گوشیمو جواب نمیده چه برسه برم پیشش😂

از اون آدماس که قهر میکنه سکوت میکنه تا طرف مقابل رو ادب کنه . شایدم بهانه اشه میخواد ازم فاصله بگیره