2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 173 پست
خدا رو شکر کن با این اخلاقیات الان رفته شوهر من همین اخلاق ها رو داره بعد ۶ سال با یه بچه ، درگیرم

تو احتماع خیلی خوب رفتار میکنه ولی با من که زنشم عین دشمن رفتار میکنه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
یعنی چی ولت کرده عزیزم؟سرخونه زندگیتون هستی یاهنوز خونه پدرتی

سه ماهه عقد کردیم.  خونه بابامم باکره ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام مث خودش شو اگ دیدی بی تفاوته جدا شو

چاره ای جز اینکه بی تفاوت بشم ندارم باید تا عید صبر کنم اگر خبری نشد ازش طلاق بگیرم. ولی نمیخواستم طلاق بگیرم 🥲

حسش نسبت به شما چیه چطوری باهم آشنا شدید نامزدی یا در حد صیغه محرمیت

عقدیم سه ماهه . حسش رو نمیدونم 

عقدیم سه ماهه . حسش رو نمیدونم

آیا رابطه جنسی هم با هم داشتید 

رفتارش با شما چگونه هستش 

هنگام صحبت با شما چه واژه هایی به کار می بره 

هر دوی شما در چه مقطعی تدریس می کنید 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

تو احتماع خیلی خوب رفتار میکنه ولی با من که زنشم عین دشمن رفتار میکنه

عین شوهر من .

لجباز ، مغرور ، فقط منطق خودش رو قبول داره ، دیگران براش مهم نیستن ، حرف باید حرف خودش باشه . 

ببین اگه میتونی درست کنی درست کن ، ولی دوستانه بهت هشدار میدم این مدل آدما هدایت ناپذیرند 

خب لابد کلا اینجوریه درونگراس

یعنی درون‌گرا ها محبت کلامی ندارن؟ همسرشون رو بغل نمیکنن؟ خیلی آدم حساسیه،  زود رنج، مغرور ، تازگیا توهین هم میکرد

عین شوهر من .لجباز ، مغرور ، فقط منطق خودش رو قبول داره ، دیگران براش مهم نیستن ، حرف باید حرف خودش ...

اینا خودشیفته هستن متاسفانه زندگی باهاشون خیلی سخته 🥲. عزیزم زندگیت چطوریه؟ میتونی باهاش کنار بیای ؟ 

سه ماهه عقد کردیم. خونه بابامم باکره ام

همیشه میگم چراااا این مردایی که نمیتونن زندگی کنن میرن یه دخترو با کلی امید آرزو بدبخت میکنن،رفتارش چطوره باهاتون این سه ماه چی ازش دیدین؟این دوره تمرکزت رو صدبرابر کن چون افراد تو این دوران سعی میکنن بهترین رفتارو از خودشون نشون بدن،پس اگه هر رفتاری اینجا داشته باشه داخل زندگی ده برابر به مراتب بیشترم هست

یعنی درون‌گرا ها محبت کلامی ندارن؟ همسرشون رو بغل نمیکنن؟ خیلی آدم حساسیه، زود رنج، مغرور ، تازگیا ...

نه خب سختشونه نشون بدن حسشونو 

به نظرم بازم فکراتو بکن چون سخته اینجوری

آخره صبر سبزه🌱
اینا خودشیفته هستن متاسفانه زندگی باهاشون خیلی سخته 🥲. عزیزم زندگیت چطوریه؟ میتونی باهاش کنار بیای ...

بد ، خیلی بد . تازه قهرو هم هست . راستش دیگه نمی تونم ادامه بدم . از بودنش خسته ام . نمیاد هم بریم مشاوره . 

طلاق عاطفی هستیم

آیا رابطه جنسی هم با هم داشتید رفتارش با شما چگونه هستش هنگام صحبت با شما چه واژه هایی به کار می بره ...

باکره ام . والا میکن دوران نامزدی شیرینه پراز هیجانه ولی متاسفانه نامزد من هیچ هیجانی از خودش نشون نداد . یه آدم بی تفاوت که وقتی زنگ هم میزد حس میکردم واسه رفع تکلیف.

تا حالا یکبار هم از واژه ی محبت آمیز استفاده نکرده اصلا. 

همیشه میگم چراااا این مردایی که نمیتونن زندگی کنن میرن یه دخترو با کلی امید آرزو بدبخت میکنن،رفتارش ...

بخدا بدبختم کرد😔 کلی خواستگار داشتم شاد بودم ولی ازوقتی وارد زندگیم شد افسرده شدم . به هر کاری که میکنم ایراد میگیره . یه بار ازم تعریف نکرده. توهین میکنه، سرم داد میزنه، گوشیمو میزاره تو رد تماس . به پیام هام جواب نمیده. نمیاد ببینیم. انگار دنبال بهانه بوده تا ازم فاصله بگیره