2777
2789
عنوان

نبود علاقه در نامزد عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 173 پست
عزیزم من هیچوقت دوست ندارم به کسی بگم که زندگیشو خراب کنه ولی فقط میتونم بهت بگم حتمااا برو پیش یه م ...

تاپیکت رو خوندم الهی خدا بهت آرامش بده عزیزم . کاش ازدواج کردن اجباری نبود کاش طلاق گرفتن انقد سخت نبود . من یه دختر شاد و مستقل بودم ولی با اینکه الان باکره هم هستم ولی با طلاق همه چی برام سخت میشه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر دو طرفین چرا صبر نکردی بشناسیش بعد عقد کنی طرف چند سال تو دوستی بوده هنوز نشناخته بعد شما چرا ت ...

درسته من اشتباه کردم سر بزرگترین تصمیم زندگیم . از بس مخمو خورد از بس تعریفش کردن خام شدم 

تحقیقات کرده بودید سطح خانوادگی شما و نامزدت چطوری هستش

بله تحقیق کردیم 

خانواده اونا پولدارن و فهمیدم که پررو هم هستن بخصوص خواهراش . خانواده ما آروم و از لحاظ مالی متوسط 

تاپیکت رو خوندم الهی خدا بهت آرامش بده عزیزم . کاش ازدواج کردن اجباری نبود کاش طلاق گرفتن انقد سخت ن ...

مرسی عزیزم،میدونی تازه من رو همه چی دقت کرده بودم،علاوه بر شغلش مداح بود میگفتم هیاتی خدا پیغمبر حالیشه نماز میخونه،مثل خودمه با اینکه من از لحاظ خونواده و تحصیل و کلا همه چی سر بودم ولی تنها ایمانش برام مهم بود،که اونم ضربه بدی خوردم💔😭همه چی سخته دل کندن سخته تموم کردن سخته،ولی من الان که با یه بچه هستم،میگم کاش زودتر میفهمیدم کاش قبل از بچه ،کاش تو دوران عقد و هزاران هزار کاااش😭ولی جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعت هست،شمام خیلی مراقب باش عزیزم

الان قهرین؟؟

بیشتر از یک ماهه قهره و جواب تماس هامو هم نمی‌داد منم دو هفته اس زنگ نمیزنم دیگه خسته شدم از بس خودمو خرد کردم 

بله تحقیق کردیم خانواده اونا پولدارن و فهمیدم که پررو هم هستن بخصوص خواهراش . خانواده ما آروم و از ل ...

چرا شما وقتی دیدی خانواد ه اش از نظر مالی نسبت به شما بالاتر هستش را قبول کردی 

شما اولین حرفی که زدی گفتی امان از خواهراش که خیلی پر رو هستند 

بعدش نامزد شما حرف شنوی از خانواده داره یا خودش تصمیم نهایی را می گیره 

در صحبت های شما و نامزدتان 

صحبتی از خانواده اش شده یا خیر 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بیشتر از یک ماهه قهره و جواب تماس هامو هم نمی‌داد منم دو هفته اس زنگ نمیزنم دیگه خسته شدم از بس خودم ...

بنظرم دیگه تماس نگیر فرصت گیر آوردی برو درخواست طلاق بده 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

مرسی عزیزم،میدونی تازه من رو همه چی دقت کرده بودم،علاوه بر شغلش مداح بود میگفتم هیاتی خدا پیغمبر حال ...

وای الهی خدا ازش نگذره با قلب یک انسان اینجوری بازی میکنن. به هیج مردی نباید اعتماد کرد متاسفانه.  میدونم خیلی سخته زندگی با چنین انسانی ولی اگه شرایط طلاق نداری برو مشاوره میتونه کمکت کنه 

چرا شما وقتی دیدی خانواد ه اش از نظر مالی نسبت به شما بالاتر هستش را قبول کردی شما اولین حرفی که زدی ...

من چندین بار بهش گفتم ولی گفت خودت برام مهمی . حس میکنم خواهراش نظرش رو نسبت به من تغییر دادن. حس میکنم از اون آدمایی که اگه کسی تعریف کنه از زنش اونم خوشش میاد ولی اگه کسی بد بگه از زنش ، زنش از چشمش میفته . خودشیفته اس ولی نمیدونم تا چه حده . 

خواهراش روش تاثیر زیاد میزارن

بنظرم دیگه تماس نگیر فرصت گیر آوردی برو درخواست طلاق بده

حتی جرات طلاق رو هم ندارم ‌ با اینکه شاغلم ، مستقلم،  باکره ام ولی بشدت از طلاق و آینده نامعلوم میترسم 

حتی جرات طلاق رو هم ندارم ‌ با اینکه شاغلم ، مستقلم، باکره ام ولی بشدت از طلاق و آینده نامعلوم میتر ...

بلاتکلیفی بدترین درده پس صبر کن خودش درخواست طلاق بده یا بزرگتری رو واسطه کن 

بنظرم بهترین حالتش اینه که به پدرت بگی بیاد تکلیفتو معلوم کنه

جدا شدن با یه بچه خیلی سخت تره شما قراره تمام عمرتو با همچین موجودی سپری کنی تو انتخابت دقت کن

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞