2777
2789
عنوان

چرا فریبا تکرار دیشبه

199 بازدید | 17 پست

؟

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه آماده نبوده

ای بابا

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
هر دقیقه تکرار.بنظر من مزاحم فریبا برادر شوهرشه

دخترم میگه مزاحمش داداش خود فریباست همون گشنهه که دم به ساعت از فریبا پول میخاد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

چقدر از ساناز سعیدی خوشم میاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه من میگم باهم ازدواج میکنن، برادرشوهر دوستش داره

اره حس منم همینه، از فضای مجازی بخاطر آسیب هایی که میبینه جدا میشه و به پسرش برمیگرده و با براپرشوهرش ازدواج میکنه و سوگند و اعوان و انصارش هم دستگیر میشن، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هر دقیقه تکرار.بنظر من مزاحم فریبا برادر شوهرشه

من مدتیه ندیدمش از دیشب دارم میبینم 

چقدر از ساناز سعیدی خوشم میاد

با شباهت بهم 

با شباهت بهم

ساناز سعیدی همون فریباعه .......من الان تازه دارم میبینم......شبیهشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ساناز سعیدی همون فریباعه .......من الان تازه دارم میبینم......شبیهشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره همونه 

خیلیا میگن شبیهشم 

آره همونه خیلیا میگن شبیهشم

خوشبحالت...................چشماتم رنگیه؟؟؟؟؟؟؟