2777
2789

بچه ها من تخمدان پلی کیستیک دارم 

یکسال و ۵ماهه اقدام کردم و حامله نشدم 

الآنم ۴ماهه که کلا پریود نشدم و هیچوقت سابقه نداشت انقدر طول بکشه یه عطاری گفت چون غم باد داشتی ممکنه دچار یائسگی زودرس شده باشی .

دکتر رستمی بهم قرص متفورمین داد چند مدت خوردم هیچ اثری نداشت پریود نشدم ولش کردم بگذریم که چقدرم موهای زائدم زیاد شد و جوش زدم 

عطاری هم دارو داد قبل از اینکه بخورم روش پیاز درمانی رو تو سایت دیدم که گفته بود هم برا تنظیم پریود هم کیست تخمدان و باروری عالیه 

روز ۲۰ و ۲۱ خوردم ،امروزم که ۲۲ امه صبح خوردم الان دیدم پریود شدم بعد از ۴ماه 

شاید خدا خواست با همین باردار هم شدم کلا هر اتفاقی افتاد از این به بعد میام شما رو هم در جریان میزارم 

اگر کسی هم هست که تجربه ای داره بگه لطفا

پیاز درمانی فولیکول خوب میسازه با دنموش دارچین و زنجبیل

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

منم پریود نمیشدم چند ماه چندماه  دکترگفت تنبلی و دوتا تخمدانام پرکیست ریز.

۲سال پیش ۲ماه قرص خوردم چون میگرن دارم دیوانه میشدم بیخیال قرص شدم ب توصیه ی یه دکتر بدون دارو فقط رژیم گرفت پریودام منظم شده لود حالا با ۱ ۲ روز تاخیر الان ناخواسته باردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چه رژیمی گرفتی ممنون می‌شم بگین؟

بله حتما.حذف کامل شیرینیجات مصنوعی.جایگزین :خرما،توت،انجیر،کشمش.

برنج ۱۲قاشق.

سیب زمینی کم.

بربری و لواش کمترمصرف بشه جایگزین سنگگ.

مصرف سبزی و کاهو .میان وعده تخم مرغ یا ی لیولن شیر با یه خرما یا گردو یا پسته یا بادام .

هفته ای یک روز آزادی شیرینیجات بخوری .

وپیاده روی