2777
2789
عنوان

یه نظر بدین دوستان ❌ طلا یا مبل ⁉️‼️⁉️‼️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
مبل خودت بده یا خودت دوست نداری؟ چون طلا حوریه بفروشی عادت می‌کنی و اون ۶ گرم بعدی رو هم مبفروشی واس ...

نه بد نیست من ناهارخوریمو ازاول دوس نداشتم اون کلا ب دلم نبود

مبلام ارزونه ولی سالمه

ولی میگم‌الان‌عوض نکنم چنسال بعد اصلا نمیتونم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال 97، مبلارو عوض کردیم 8 میلیون دادیم نه گرون و جنس خوبم، اگه تبدیل میشد الان راحت میتونستیم مبل 200 میلیونی بخریم، طلا که واقعا حیفه،یا سال 1400 35 میلیون لپ تاپ خریدیم اگه تبدیل میشد الان لپ تاپ 200 میلیونی قوی ترین لپ تاپ بازارو میتونستیم بخریم در حالی که همون موقع لپ ما جز رده متوسطا بود نه قوی و.. و... 

خیلیا میگن طلا فقط حفظ ارزش پول در برابر تورم‌، اما طلا خریدن در طولانی مدت نه تنها ارزش پولو حفظ میکنه بلکه سودم میده بهت، خیلی چیزا رو در نظر گرفتم همین بوده 

خونه، ماشین، وسایل منزل،... و... و... 

واقعا حیفه بازم خودتون بهتر میدونید 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...