دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 464 عنوان با همچین دوستی چطور باید رفتار کرد 61 بازدید | 7 پست تا احوال پرسی کنی میگه اینو خریدم اونو خریدم اینکارو کردم اونکارو کردموقتی ی جوری صحبت کنی که برات مهم نیسبیشتر میخواد پز بده و نشون بده خودش از همه بالاتره😐ماهی ی بار باهاش حرف میزنم همونم هر ماه حرف زدنش این شکلیه خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی. 1403/11/22 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12453 همون یک بار هم حرف نزن باهاش در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️
پاتریک_خسته عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2202 آره به اینا میگن خودشیفته از این آدمایی که خیلییی از خودشون تعریف میکنن خوشم نمیاد🤢😒
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 464 شاید داره تعریف میکنه منطورش پز نیس نهمیشناسمشاگه پز نبود همچین حرف نمیزدممشخصه پزهوقتی بگم مثلا من اینکارو کردم ی جوری میخواد حرف بزنه که من قبل تو اینکارو کردمتو خیلی عقبی خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.
دلــآدام مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 464 آره به اینا میگن خودشیفته از این آدمایی که خیلییی از خودشون تعریف میکنن خوشم نمیاد🤢😒 خیلی رو مخه خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختیای ، هر غمی.