2777
2789

نامزدم نیس پسر خالمه قراره ی مدت با هم باشیم و اگر اوکی بود جدی  کنیم. 

سه هفته ای هست تو رابطه ایم. 

من خودم خییییلی دختر آزادی ام و از کنترل شدن زور شنیدن و .... متنفرممممم.  

ولی راستش از بی غیرتی و بی خیالی زیاد هم خوشم نمیاد.  

پسر خالم خییییلی بی خیاله ، پوشش اصلاااااا گیر نمیده ، حتی منو پسر داییم جلوش همو بغل کردیم اصلا انگار عادی بود براش ، گفتم با یکی از همکارام (پسره ) و خواهرش میخوام برم بیرون هم فقط گفت مواظب باش 🙄. 

یه بارم بهش گفتم حالا من از گیر دادن خوشم نمیاد اما چرا اصلا ازم نمیپرسی کجا میرم کجا میام و کی میرم کی میام ... و ...  حس میکنم بی توجهیی بهم و اهمیت ندارم مهم نیستم ... 

گفت این گیر دادنا برا ۱۵ ,۱۶ ساله هاست دوست داری بهت گیر بدم ؟ 

ولی من بحثم گیر دادن نیس

بگید حق یا منه یا اون ؟  من مغزم پوسیدس و حق دارم شاکی بشم از بی خیالیش یا حق با اونه   ؟ 

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگی حرف زور شنیدن تو کتم نمیره بعد میری به طرف سیخونک میزنی که چرا بهم گیر نمیدی چرا نمیپرسی کی میرم کی میام؟😐

یه نفرم که آدم سالمیه

شماها دنبال مریض کردنش باشید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خودتو اصلاح کن اون انقدری شمارو بالغ و عاقل میبینه که نیازی به گیر دادن و تذکر نباشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شاید دوست نداره!نمیگم هرکسی که گیرمیده یه ادم عاشق و .. هست نه 

من خودم اوایل رابطه هیچی برای مخاطبم مهم نبود هیچییی 

ولی بعدش که علاقه اش بیشتر شد کم کم شروع کرد گیردادن یعنی خودش میگه من حسودم دلم نمیخاد مثلا با همکلاسی یا همکار مردت بری بیرون یا مثل قبل با پسرر دایی و خاله و.. صمیمی باشیو...

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من ۲۳ اون ۲۴ سالمونه. 

خانوادشم زیاددد ازاد و باز نیستن  معمولی ان ،  اتفاقا مامانش از اوناس ک بخاطر حجاب ب همه گیر میده. 

ما تو ی شهرستان کوچیکیم تو جنوب 

پسر خالم ۴ سال تهران پزشکی درس میخونده 

کاربری دست دو نفره .....

والا خیلی حق گفت این کارا واسه بچه ۱۵. ۱۶ ساله ست

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره