2777
2789
عنوان

این وسایل رزینی قیمتش سه میلیونه هستش کاش بتونم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 61 پست
شما مالی اینولی من ارزوم دانشگاه صنعتی شریفهالمپیک تکواندوعهعکاسی از تیم ملی فوتباله بزرگسالانه

اره هرکی ارزو داره 

من هنرمندم،ارزوم یه اتاق بزرگ پر از وسایل هنری 

از هر نوع و شکل 

و محل کار شخصی هم داشته باشمممم

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اره هرکی ارزو داره من هنرمندم،ارزوم یه اتاق بزرگ پر از وسایل هنری از هر نوع و شکل و محل کار شخصی هم ...

یه متنی خوندم که میگفت یا انقدر ارزپوی بزرگی کن که هیچکس تا حالا فکرشو نکرده باشه یا لایق رسیدن بهش باش

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه متنی خوندم که میگفت یا انقدر ارزپوی بزرگی کن که هیچکس تا حالا فکرشو نکرده باشه یا لایق رسیدن بهش ...

اره قشنگه متنش 

میگن اگر حرفهای مردم از سنگه،سنگ‌هارو جمع کن ازش قله بساز و برو بالا 🌱✨

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

😌😌😌😌همه چی خوب پیش خواهد رفت چون المانی اونجا خیلی پیشرفته‌س

فداتشم ممنونم😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما نبودی سر تخمک فروشی

چی بوده تخمک کشی؟ منظورتون اون تاپیک تواین آمیز دیروزه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما چرا آموزش نقاشی نمیدی؟

نمیتونم فعلا🥺 

یه شرایطی میخواد

خوبی عزیزم؟🩵🫂

سلاممم  ابجی 

خوبم ،تو چطوری 🩵🩵🩵💙💙💙🫂

بد نیستم خوشگل🥰🧡خبری نیست ازت🙂

سایت که عکس توش وقت میبره تا دربیاد 

انگار سایت از دلم در اومد 

بعد از مدت ها اومدم نی نی سایت اولین نفری که دلم براش تنگ شده بود تو بودی🥰امیدوارم حالت خوب باشه و  هنوزم دنبال رویاهات باشی. دلم برای نقاشی هات هم تنگ شده🎨

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
بعد از مدت ها اومدم نی نی سایت اولین نفری که دلم براش تنگ شده بود تو بودی🥰امیدوارم حالت خوب باشه و ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️عزیزمی 

خوشحالم کردی 

منم دلم تنگ شده واسه تو و واسه نقاشیایی که تاپیک میزدم و همه دور هم جمع میشدیم😁🫂💙

حالت تو خوبه؟