shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 عنوان این وسایل رزینی قیمتش سه میلیونه هستش کاش بتونم بخرم 979 بازدید | 61 پست دلمو بردددددد تخفیف گذاشته بودن نمیتونم بخرم😭💔🥺🥺🥺 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1403/11/22 | 17:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سویل۱۳۸٠ عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 748 رزین کاری؟میخوای یه آیدی بهت بدم مشورت بگیری ازش برای خرید وسایلات؟
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 @سوپرایزخدا @7_1_fatemeh ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 5643 @سوپرایزخدا @7_1_fatemeh دورت بگردمخدا بزرگه ان شالله ب همین زودیا میتونی بخریشون نگران هیچی نباش دخترر 🙂
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 دورت بگردمخدا بزرگه ان شالله ب همین زودیا میتونی بخریشون نگران هیچی نباش دخترر 🥺🥺🥺💔نمیشه میدونم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 5643 🥺🥺🥺💔نمیشه میدونم نههه میشه آبجی تو که نا امید نبودی دورت بگردم 🫂🦋🫀🤍 🙂
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 نههه میشه آبجی تو که نا امید نبودی دورت بگردم 🫂🦋🫀🤍 میدونم نمیشه این درک منه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 @toranjbano ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سوپرایزخدا عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 3909 میدونم نمیشه این درک منه عزیزدلم نگا کن منم نمیتونم خیلی چیزاروبدست بیارم مخصوصاسلامتیه دخترموامابرای مال دنیا ناراحت نباش قربونت برم میشه به من اعتماد کن میشه فداتشم
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 سلام قشنگم🥺🥺🥺🥺الهی دورت بگردم 🥺🥺🥺عزیزم فداتبشم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13510 عزیزدلم نگا کن منم نمیتونم خیلی چیزاروبدست بیارم مخصوصاسلامتیه دخترموامابرای مال دنیا ناراحت نباش قر ... اره یذره ناراحت شدم بعدا گفتم نمیخوام کسی بگه من پشتکارش بودم بعدها صداوسیما میاد ازم مصاحبه کنه،همه چیو نخ ب نخ میگم بهش😑😑😑😑💔🤣🤣🤣 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سوپرایزخدا عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 3909 اره یذره ناراحت شدم بعدا گفتم نمیخوام کسی بگه من پشتکارش بودم بعدها صداوسیما میاد ازم مصاحبه کنه،همه ... 😂😂😂ای جان دلم معروف شدی منوببرباخودت بوخودااااا قول میدم حرف نزنم آبجی😂توجیبتم جامیشم بخدا
toranjbano عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 34539 @toranjbano سلام خوشگلم خوبی😍کم پیدایی، ایجانم الهی که بزودی بتونی بخریش🌹🌹 منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫