2777
2789
عنوان

تعبیر خواب مرده بهم طلا بده

378 بازدید | 12 پست

دیشب خواب دیدم مامانم مقداری طلا داد ک باهم رفتیم پیش شخصی ک اتفاقا شلوغ هم بود پیر زنی ک میشناختم مامان بزرگ همسرم اونجا بود و نشسته بود و با دست زدن ب طلا ها میفهمید طلا هست یانه 

وقتی نوبت ما شد و بهش طلاها رو دادم گفت طلا هستن مادرم همه طلا هاشو برداشت بجز گوشوارش 

و اون پیرزن هم یک گوشواره طلا بهم داد با گوشواره مامانم یعنی دوجفت گوشواره گذاشت کف دست من 

کسی تعبیرشو می‌دونه 

ممنونم

از مرده هدیه گرفتن بهتر از هدیه دادن به مرده است 

دونوع خیر به شما خواهد رسید  مواظب این چند روز باشید اگر غمی سراغتان امد با درایت حلش کنید 

اگر بچه ای درراه باشد شاید دختر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تایپ قبلیم بری خواب کامل بخونی خدا خیرت بده عزیزم

خوابت رو کامل خوندم تعبیر گوشواره دختره

خدا بهت دو تا دختر میده 

از سمت مادرتون خیری بهت میرسه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

میشه تایپ قبلیم بری خواب کامل بخونی خدا خیرت بده عزیزم

من تعبیرش  و دوقلو دختر اگه متاهلی اگه ام مجردی احتمالا را ازدواج میکنی با دوتا چیزباارزش بدست میاری وقتی عزیزا دست رفته تو خواب له آدم چیزی بده تعبیرش خیلی خوبه

دقیق ننوشتی البته اصلا متوجه نشدم کجا رفتید منطور از شلوغ یعنی کجا یا جه کسی منطور از برداشتن طلا تو ...

به جایی رفتیم ک شلوغ بود و تعداد زیادی نشسته بودن و منتظر بودن ک مادربزرگ شوهرم ک فوت شده 

به طلا هاشون دست بزنه و بگه طلاهاشون طلا هست یانه 

مادر بزرگ شوهرم الان مرده و زمان مرگش پیرزن فرسوده 90سالع بود 

ولی تو خواب من پیر زن 60سالع جوون تر بود قبراق و سرحال 

مقدار طلایی ک ما داشتیم دست زد و گفت طلا هست مادرم تمام طلا هاشو برداشت ک بعضی طلاها خرد شده و بعضی سالم نو بودن  بجز  گوشواره طلاش 

مادر بزرگ شوهرم یک گوشواره دیگه ک عین گوشواره مادرم بود رو بهم با گوشواره مادرم داد و گفت برای خودت 

و منم گوشواره ها رو بستم پایین شالم ک گم نشه 

دوتا گوشواره ها هم عین هم بودن

به جایی رفتیم ک شلوغ بود و تعداد زیادی نشسته بودن و منتظر بودن ک مادربزرگ شوهرم ک فوت شده به طلا هاش ...

اگه خدا بخواد دوتا دختر بهت میده که عین هم هستن یا دوقلو یا اگر حتی دوقلو نبود پشت سرهم وشبیه هم که همیشه مواطب توهستن تو اونارو به خودت وصل کردی  

یه دختر خوب مثل مادرت یا دوتا عروس خوب 

ولی اگر طلا از سمت مرده نبود من همیشه یک عضه وغم درنظر میگیرم که البته زود رفع میشه منتها چون مرده بهت کادو داده خیره 

حالا بگو ببینم ایا بچه داری یا ازدواج کردی

اگه خدا بخواد دوتا دختر بهت میده که عین هم هستن یا دوقلو یا اگر حتی دوقلو نبود پشت سرهم وشبیه هم که ...

بله دوتا پسر دارم ۳و یک ساله 

تو خانواده ما اکثرا دو قلو دارن 

مچکرم از تعبیر قشنگت