2777
2789
عنوان

تونر گلیکولیک اسید اوردینری معجزهه

22423 بازدید | 24 پست

خیلی تعریف این تونرو شنیدم و امروز گرفتمش

کسی تجربه استفادشو داره؟

از امروز شروع میکنم مصرفشو ۱ماه بعد قبل و بعدمو میزارم حتما ببینید

مطمینم نتیجه میده

هم واسه پای توت فرنگی هم تیرگی هم صورت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای زیر بغل استفاده کردم ازش عالی بود زیر بغلم الان همرنگ بقیه جاهای پوستم شده فقط اینکه هرروز ب ...

مرسی از راهنماییت😍

شما هرچند روز میزدی؟

و اینکه چ مدت استفاده کردیش؟

۳ روز تو هفته میزدمفکر کنم ۳ دوره ازش استفاده کردم گلم

ببخشید عزیزم میشه بگی چجوری استفادش پیکردی اخه من رو پدمیریزنم میزنم به صورتم زودجذب پد میشه و کلی حیف میشه 

مستقیم بزنم؟

ببخشید عزیزم میشه بگی چجوری استفادش پیکردی اخه من رو پدمیریزنم میزنم به صورتم زودجذب پد میشه و کلی ح ...

من پد رو خیس میکردم و اب اضافه شو میگرفتم بعد تونر میریختم روش اینطوری کمتر جذب میکنه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من پد رو خیس میکردم و اب اضافه شو میگرفتم بعد تونر میریختم روش اینطوری کمتر جذب میکنه

میشه لطفا بگین از کدوم سایت یا پیج خریدین که راضی بودین و اصل بود

خیلی ممنون میشم 

میشه لطفا بگین از کدوم سایت یا پیج خریدین که راضی بودین و اصل بودخیلی ممنون میشم

من از زیبایی لند گرفتم

ولی نمیدونم اصله یا ن اخه هنوز نتیجه ندیدم ازش

تو سایتش ک زده بود اصالت کالا

استارتر استفاده کردی برا تیرگی اثر داش؟

راستش قبل و بعد نگرفتم ک متوجه شم هنوز خودم تاثیر خاصی ندیدم

۱ماه دیگم استفاده میکنم ک دورش تموم شه بعد ببینم چطوره