2777
2789
عنوان

قندخون‌ تا چقدر نرماله ❓ از شماره ٫ گرمی به بعد قرص میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 47 پست
اونم یه ازمایشه که میانگین قند خونت رو تو سه ماه اندازه میگیره و دقیق تر ازمایش خون نرماله

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین♥🌱

حتما ازمایش و پیش دکتر هم میرم.

مرسیی ازت

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دکترت اشتباه گفته .۱۲۶ به بالا دیابت هست چند بار هم باید تکرار بشه

تخصصت شما چیه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین♥🌱حتما ازمایش و پیش دکتر هم میرم.مرسیی ازت

خواهش میکنم عزیزم من مامانم قندش 112 بود با همین کارایی که گفتم شد 91 بدون مصرف قرص

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

خواهش میکنم عزیزم من مامانم قندش 112 بود با همین کارایی که گفتم شد 91 بدون مصرف قرص

خدابهشون سلامتی بدن همیشه😘🌱

خداکنه منم بتونم.

خدابهشون سلامتی بدن همیشه😘🌱خداکنه منم بتونم.

ممنون عزیزم  شما هم حتما میتونی مصرف سبزیجاتم همراه غذاتو زیاد کن زیاد پیاده روی کن

درست میگه شما نتم سرچ کنی 110 پیش دیابته

میگم متخصص گفته بهم حتما دکتر بهتر میفهمه تااینترنت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میگم متخصص گفته بهم حتما دکتر بهتر میفهمه تااینترنت

والا مامان منم دکتر رفت  وتو نت هم همینو نوشته البته به سنم ربط داره و دیابت بارداریم داریم که رنج پایین تری رو دیابت میدونن

۷۵تا ۱۰۰ نرماله 

۱۰۰تا ۱۲۶ پره دیابته و رعایت اصول تغذیه و انجام ورزش 

بیشتر از ۱۲۶دیابت و رعایت تغذیه و با نظر پزشک امکان مصرف قرص و درصورت اینکه خیلی بالا باشه انسولین میزنن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۱۲۶ ناشتا..‌با دستگاه قندخون تو خونه گرفتیم

ازمایشگاه و باید چندبار تکرار بشه که تایید بشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۷۵تا ۱۰۰ نرماله ۱۰۰تا ۱۲۶ پره دیابته و رعایت اصول تغذیه و انجام ورزش بیشتر از ۱۲۶دیابت و رعایت تغذیه ...

عمیقااا ممنونم ازتون♥🌱

۱۲۶ 

یعنی با اصلاح‌سبک زندگی بهتر میشه؟

اگه قرص بدن دائمی باید مصرف کنم ؟