2777
2789

مگ نمیگن خدا همه کس آدمه از همه مهربونتره 

چرا وقتی میبینه ی نفر داره تو سختی دست و پا میزنع 

وقتی میبینه جونش ب لبش رسیده ،وقتی میبینه هیچ کسو ندارع باز کاری براش نمیکنه 

من ن کافرم ن بی دین ،خیلی هم خدا رو دوست دارم 

فقط خیلی وقته ب این نتیجه رسیدم دعا کردن بیهوده ترین کار دنیاست 

فقط تو میشینی التماس میکنی اما هیچ اتفاقی نمیفته همه چی از قبل تعیین شده است 

اگ نبود تو ی زمینه حداقل یکی از حرفام قبول میشد 

من دیگ خسته شدم از بس تو لجن دست و پا زدم خسته شدم از بس با همه چی کنار اومدم خسته شدم انقد گفتم من جز تو کسیو ندارم حداقل تو‌هوامو داشته باش 

نمیفهمم چیه این زندگی ن با التماس جونتو میگیرن ن با التماس ی ذره وضعت بهتره میشه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بهت میگم که خدا هیچ وقت بد بندشو نیمتواد مطمئن باش

ی آدم وقتی غم دشمنشم میبینه دلش ب رحم میاد 

پس خدا چرا هزار بار جیگر سوخته ما رو دید ،اصادحسش کرد اما هیچی 

این درد کشیدنا چ صلاحی توشه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
ی بنده خدایی میگفت قطعا خدا از ما داناتره ...این جمله خیلی ارومم میکنه

خدای دانای من چرا باید حسرت همه چیو ب دل من بذاره 

مگ منم دانام مگ منم حکمت بلدم 

نمیدونه ی جا خسته میشم

فقط میتونم تنها نیستی

😔❤️

خدای دانای من چرا باید حسرت همه چیو ب دل من بذاره مگ منم دانام مگ منم حکمت بلدم نمیدونه ی جا خسته می ...

بله همگی تو زندگی مشکلاتی داریم هیچ کس نیست بدون مشکل ... 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

سلام به شما.خسته نباشید.اما باید بهتون بگم جهان جهان علت و معلول هست و هیچ معلولی بدون علت نیست حتی پیامبر (ص)که اشرف مخلوقات بود با علت به دنیا اومد و با علت فوت کرد.این تصور که فقط تو خونه بشینید و دعا کنید بدون هیچ حرکتی برای رسیدن به هدفتون کاملا غیر دینی هست. معنای واقعی دعا این هست که من تمام تلاشم رو برای هدفی که دارم انجام میدم اما چون تلاش من کافی نیست از خداوند برای فراهم کردن سایر شرایط کمک میگیرم.

نمیخوام زیاد حرف بزنم و روده درازی کنم اما مشکلات مختلف هست.اما یک استادی در وقتی که در اوج ناامیدی بودیم میگفت همیشه نیمه پر لیوان رو ببینید.مثلا امام حسین ع ۱۰هزار دشمنش رو نمیدید بلکه ۷۲ یار وفادارش رو میدید.پیامبر ابتدای بعثتش که یاری نداشت ولی به همون چندتا یاری که داشت امید وار بود.اما امروزه انقدری تو گوش ما خوندن تورم زیاده فلان اختلاس صورت گرفته فلان اتفاق افتاده که دیگه تو جامعه ناامیدی میبینی اما نکات مثبتی هم هست.خلاصه اینکه این به شما بستگی داره که با چه دیدی به اتفاقات نگاه کنید