2777
2789

اخلاق طبقاتی خییییلی بالا ن

ولی خب از خانواده شما پولدار ترررر باشه

و اینو مثلا همون جلسات اول آشنایی با طرف مقابل متوجه بشید

چی بهش میگید؟؟؟ ناز میکنید که ما ب درد هم نمیخوربم شما پولدارید و...؟؟

یا همچنان با اعتماد به نفس بالا جلو میرید و اصلا ب روی خودتون نمیارید؟ و با افتخار میگید پاببن شهرید😐

لطفا کامل توضیح بدید ک ببینم چیکار باید بکنم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خواسته که اومده جلو دیگه اگه اختلاف طبقاتی زیاد نیست بیخیال باش بنظرم خوبه اعتماد به نفس بالا داشته باش اون اگه نمیخواست نمیمود

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

والاه زندایی من اختلاف طبقاتیش با دایم زمین تااسمون الان بعد۱۵سال داره مثل ملکه هازندگی میکن 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اگه خیلی زیاد باشه وصلت نکنیم بهتره چون باعث ایجاد مشکل و تحقیر میشه و حتی اختلاف سبک زندگی و فرهنگ میشه 

ولی اگه مثلا در حد خونه ۲۰ متر بزرگتر یا ماشین ۵۰ تومن گرونتر باشه نه مشکلی نیست چون خیلی فرقی نداره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وقتی اومدن خواستگاری خوب کور نبودن که دیدن چجوری هستین حتما بررسی کردن و جلو اومدن شما هم خیلی خودت کوچک نکن اعتماد به نفس داشته باش دقت کن ببین فخرفروشی میکنن یا ن

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!