2777
2789

خواهشا مسخره نکنید نگید برو تو وایتکس یا نگید سبزه خوشگلتره..  یا اینکه اعتماد به نفستو ببر بالا..  

من بدنم طوری هست که اصلا سبزه بهم نمیاد قبلا پوستم که سفید و روشن بود سفید برفی بودم الان انگار از یه نژاد دیگه ای هستم این رنگ پوست اصلا بهم نمیاد خواهشا راه کار دارید راهنمایی کنید دعاتون میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمتر برو زیر آفتاب یه مدت نرو بیرون تو خونه بمون رنگ پوستت عین قبل میشه

گلم کلا تو خونه ام دو ساله..  دو ساله زیاد اینطوری شدم..  کل بدنم تیره شده اصلا افتابو نمیبینم

قرص گلوتاتیون 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

شاید غلبه ی مزاج دارید

یا کمخونی و کمبود ویتامین

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)