2777
2789

من ۴سال توعقدبودم بخاطرخیانتای زیادش جداشدم بعداین همسرم که خواستگاردوران مجردیم هم بودتاشنیدجداشدم اومدخواستگاریم خیلی مرده خوبیه خیلی بیش ازحدخانواده خوبی داره اوایل خیییلی خوب بودیم خیلی زیاداصلایک چیزی میگم یک چیزی میشنوین بعدیک مدت همسرم عادی تربرخوردمیکرد ازاوایل بعدمن فکرکردم اینم داره خیانت میکنه بااینکه اهل اینکارانیست شروع کردم به زنگ وپیامای بیش ازحد میفهمیدم پیش دوستاشه انقدرزنگ میزدم وپیام میدادم که به مرورشد یک مردعصبی...یکی دوباربادوستاش که رفته بود بیرون به من نگفته بودمنم همش زنگ میزدم که بفهمم کجاست اونم بدش میومدمیگفت جلودوستام چراانقدرزنگ میزنی وقتی بهت میگم کجاهستم دست خودم نبودروانی شده بودم الان شوهرم که یک مرداروم ومظلوم بودشده یک مردعصبی

دیروزرفتم باهاش صحبت کنم گفت چن روزی تنهام بزارتابه خودم بیام خودم زنگ میزنم بهت

الان من نمیدونم چیکارکنم خودم خراب کردم🥺البته اون پنهان کاریای شوهرمم بی علت نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی زن گرفته رفیق بازیا چیه در میاره

شوهر من سر جلسه‌ی اعضای هیت مدیره‌ی شرکتشون باشه تلفنش رو رو من جواب میده میگه سر جلسه ام باهات حرف میزنم بعدا ، بعد ایشون پیش رفیقاش جواب تلفن نمیده؟! اشکالش چیه ؟؟

چون یبار خیانت دیدی اعتماد بصورت ذاتی برات سخت میشه

کاش قبل اینکه کسی رو وارد زندگیت میکردی اول مشاوره میرفتی

الانم میتونی باهاش صحبت کنی و از علت حساس بودنت براش بگی و بعد برین پیش مشاور

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

به حرفش گوش بده و فعلا تنهاش بزار خاله من میزاره گاهی حتی همسرش با دوستاش بره مسافرت ما که اسیر هم نیستیم یه تایمی هم میتونیم یزره دور باشیم منظورمو بد برداشت نکنید البته

❤️‍🩹
دیگه وقتی زن گرفته رفیق بازیا چیه در میارهشوهر من سر جلسه‌ی اعضای هیت مدیره‌ی شرکتشون باشه تلفنش رو ...

کی گفتم جواب نمیده؟ جواب میده میگه خودم بعداباهات صحبت میکنم بازهم قطع میکنه من زنگ میزنم فکرمیکنم دروغ میگه ییک زنه دیگه کنارشه بااینکه میدونستم راسته صدادوستاشومیشنیدم

به حرفش گوش بده و فعلا تنهاش بزار خاله من میزاره گاهی حتی همسرش با دوستاش بره مسافرت ما که اسیر هم ن ...

میترسم اینم خیانت کنه 

بعدم ازدواج کرده بایدکم کنه رفیقاش و بااینکه رفیقاش همه زن وبچه دارن

چون یبار خیانت دیدی اعتماد بصورت ذاتی برات سخت میشهکاش قبل اینکه کسی رو وارد زندگیت میکردی اول مشاور ...

بهش گفتم علتشو میگه خب منکه کاری نکردم اونم خیلی صبوری کرد ولی الان شده یک آدم عصبی نمیدونم چن روز بزارم همینجوری بمونه؟

مباداااا بهش بگی میترسی خیانت کنه ها

متاسفانه گفتم 

دست خودم نبود من خیلی زندگی سختی داشتم🥺اینم رفتارش بامن مثل ملکه هابود یکم که کمترشد من گفتم حتماکسه دیگه ای هست بااینکه میدونستم نیس 

ولی دست خودم نبود🥺

متاسفانه گفتم دست خودم نبود من خیلی زندگی سختی داشتم🥺اینم رفتارش بامن مثل ملکه هابود یکم که کمترشد ...

اشکال نداره حالا یکم کمترش حساسیتو واضح تو مشتت نگیر همسرتو ریز مدیریت کن

❤️‍🩹
اشکال نداره حالا یکم کمترش حساسیتو واضح تو مشتت نگیر همسرتو ریز مدیریت کن

الان ازدیروزعصرکه اومدم خونمون هیچ زنگ وتماسی نداشتیم همش فکرمیکنم پیش کسه دیگع ای رفتع 

نمیتونم اصلابخوابم قرصایه قوی میخورم تابتونم فقط چندساعتی بخوابم