من ۴سال توعقدبودم بخاطرخیانتای زیادش جداشدم بعداین همسرم که خواستگاردوران مجردیم هم بودتاشنیدجداشدم اومدخواستگاریم خیلی مرده خوبیه خیلی بیش ازحدخانواده خوبی داره اوایل خیییلی خوب بودیم خیلی زیاداصلایک چیزی میگم یک چیزی میشنوین بعدیک مدت همسرم عادی تربرخوردمیکرد ازاوایل بعدمن فکرکردم اینم داره خیانت میکنه بااینکه اهل اینکارانیست شروع کردم به زنگ وپیامای بیش ازحد میفهمیدم پیش دوستاشه انقدرزنگ میزدم وپیام میدادم که به مرورشد یک مردعصبی...یکی دوباربادوستاش که رفته بود بیرون به من نگفته بودمنم همش زنگ میزدم که بفهمم کجاست اونم بدش میومدمیگفت جلودوستام چراانقدرزنگ میزنی وقتی بهت میگم کجاهستم دست خودم نبودروانی شده بودم الان شوهرم که یک مرداروم ومظلوم بودشده یک مردعصبی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من سر جلسهی اعضای هیت مدیرهی شرکتشون باشه تلفنش رو رو من جواب میده میگه سر جلسه ام باهات حرف میزنم بعدا ، بعد ایشون پیش رفیقاش جواب تلفن نمیده؟! اشکالش چیه ؟؟
چون یبار خیانت دیدی اعتماد بصورت ذاتی برات سخت میشه
کاش قبل اینکه کسی رو وارد زندگیت میکردی اول مشاوره میرفتی
الانم میتونی باهاش صحبت کنی و از علت حساس بودنت براش بگی و بعد برین پیش مشاور
از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را میتوان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد... هرچیزی را که میخواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد... عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمیتوانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید . " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
به حرفش گوش بده و فعلا تنهاش بزار خاله من میزاره گاهی حتی همسرش با دوستاش بره مسافرت ما که اسیر هم نیستیم یه تایمی هم میتونیم یزره دور باشیم منظورمو بد برداشت نکنید البته