2777
2789

خیلی کمه۱۲ت تو پنج شش ماه جمع کردم بنظرتون طلا بخرم ممکنه بعدا خیلی پایین بیاد؟ منطقیه تبدیل ب یک یا یک و نیم گرم طلاش کنم؟ اصلا یک و نیم گرم طلا پیدا میشه؟ فقط جهت سرمایه

طلا نخر که اجرت ندی

سکه گرمی بخر

با ۱۲ تومن میشه نزدیک دو گرم خرید

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ سرمایه بلننندددد مدت میخوای جواب میده ولی کوتاه مدت معلوم نیست اوضاع رو میبینی ک از فردا خبر نداری

ولی از اونجایی ک پول هر روز داره آشغال تر میشه بخر ی چیزی بزار ضرر نمیکنی الان ۶ و خورده ای هست فک کنم یک یکو نریم گرمی بشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
بدون اجرت مبخام بخرم

نیست 

خیلی ته ته تهش باید ۷ درصد اجرت و ۷ درصد سود بدی

میاری خونه حساب میکنی میبینی‌چقدرش سرت کلاه رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نیست خیلی ته ته تهش باید ۷ درصد اجرت و ۷ درصد سود بدیمیاری خونه حساب میکنی میبینی‌چقدرش سرت کلاه رفت ...

اصلا این اجرت و این حرفارو نمیفهمم بخدا الانم انقد استرس دارم

این سکه ک میگین اسمش چیه؟ طلا فروشیا دارن؟ عزیزم من ۲۶سالمه اولین باره تنها میخام برم خرید

بله عزیزم

طلا فروشی ها دارن

حتما فاکتور بگیر

بگو سکه گرمی پارسیان‌میخوام

همین الان‌گوگل سرچ کنی قیمت دقیقشو میاره برات

بسته به این‌که بخوای چند گرمی بخری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره میخام یک یک و نیم گرمی بخرم اصلا دارن طلا فروشیا؟

نمیدونم فک نکنم بستگی داره کجا باشه از این پلاک های نازک شاید بتونی 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

سکه هاتقلبی دارن ریسک نکن بازحمت جمع کردی یه تیکه شکسته بخر و حتما سعی کن ازجای اشنا بخری که نو نده جای شکسته و کم اجرت سکه های ابی رنگ بنام اذربایجان تقلبی توشون کمه ولی درگل طلا بهتره سودشم بیشتره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...