2777
2789
عنوان

تهرانی های مهربون

171 بازدید | 16 پست

کجای تهران میتونم لباس با قیمت مناسب پیدا کنم

همه مدل مجلسی خونگی 

خیابان برلن شنیدم چجوریه؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

لباس مجلسی گرونه زیر یه تومن پیدا نمیشه 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر ی تومن ن تا دو س تومن

کرج رفتم البته چیزی دستجیرم نشد ترجیح دادم بدوزم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

سمت بازار بزرگ پاساژ کویتی ها خیابون جمهوری چیزای خوبی داره

ممنونم مرسی

فقط میخام قیمت مناسب باشه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
امام زاده حسن شنیدم ارزونه و تنوع زیاد داره البته خودم نرفتم تاحالا اون سمتا پانزده خرداد هم خوبه

ممنونم🥰

برو امامزاده حسن بیست متری افسریه هفت حوض بازار بزرگ و...دستفروشا هفت تیر ...

بنظرت میتونم چیز خوب پیدا کنم؟ 

میشه اون کامنتایی ک گذاشتن رو بخونی 

چنتا ادرس دادن اخه کدومو برم

بهم بگی کدوم بهتره؟ 

کوچه برلن 

خیابون مفتح

امام زاده حسن

بازار رضا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴