یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب حاضرم پول بدم واقعا نمیدونم کدوم دکتر حاضره زیر میزی بگیره و سزارین کنه
چندماهته؟ مگه دکتر نداری تا الان؟
به همون بگو میخوام سزارین شم
من مهر زایمان کردم گفتم میخوام سزارین شم؛ ۶ تومن خود دکترم گرفت و گفت باید بیای بیمارستان خصوصی چون دولتی اجازه سز اختیاری نمیدن؛ رفتم خصوصی ۱۸ تومن هم بیمارستان گرفت، دو سه تومنم دارو و بقیه هزینه هام شد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واقعا سزارین نمیکنن !بیا شهر ما اسی را به را پول میگیرن سزارین میکنن به همین راحتی تازه تو پرونده هم می نوسین بیمار استرس زیادی داشته نمی تونست زایمان کنه بچه تو خطر بوده مجبور به سزارین شدیم 😁
البته اگر کرمانشاه با پول سزارین نمیکنن خیلی پزشکای شریفی دارن
حالا فعلا برا سونو تشکیل قلب برو انشالله اگه همه چی خوب بود یه دکتر خوب پیدا کن و کلا دیگه هی عوضش نکن و تا آخرش همونجا برو پیشش و بعد در مورد زایمانت باهاش حرف بزن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️