2777
2789

(مشکل من نیست مشکل یکی از دوستامه)

مجازی از اینستا با یه پسری آشنا میشه پسره همون روز اول قوربون صدقه و چه قدر خوشگلی و اینا

پسره پزشک بوده  دوستمم یه رشته دیگه علوم پزشکی بعد گفته میریم آمریکا و دست و تو دست و اینا بعد صبحا غیبش می‌زده  دختره سراغ می‌گرفته میگفته خیلی کار دارم ( حتی صبح بخیر شب بخیر نه) شب ها میومده میگفته مجازی هم دیگه رو بغل کنیم و اینا......

بعد دو روز غیب شدن صدای دوستم در میاد که تو داری بازی می‌کنی با من و قصد آزار داری و دروغگویی 

آقا بهش برمی‌خوره به جای عذرخواهی که تو خیلی حساسی و چه زود خواستی رابطه جلو بره و هرچیزی به وقتش خوب شد وارد  رابطه نشدیم چه اخلاقی داری و فلان و اینکه آدمی که تاحالا ندیدم هرروز پیام نمیدم و فلان

بعدم گفته با این اخلاق به درد هم نمیخوریم 

نظر شما هم مثل منه می‌خواسته دختر رو وابسته کنه و بعد بذاره بره آمریکا ؟

صفر تا صدش دروغ بوده . پسر دکتر درسته من دیدم پسر فاسد دکتر بوده ولی اینکه عاشق و فلانه اشتباهه. حوصلش،سر رفته بوده فقط 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفر تا صدش دروغ بوده . پسر دکتر درسته من دیدم پسر فاسد دکتر بوده ولی اینکه عاشق و فلانه اشتباهه. حوص ...

دقیقا منم بهش میگم پسره حس ناکافی بودن بهش داده که اخلاقت بده و فلان 

وای پس کلا همهههه دانشجو پزشکیا همینن😂💔💔طرفو عین چی امیدوار میکنن ب اینده بعدش یا بلاک میکنن یا ق ...

منم از علوم پزشکی قطع امیدم 😂 

دوستم انقدر حس بد گرفته که وای من بهش بد کردم و اینا 😅

بهش میگم بابا تو خیلی آروم و متینی حتما پسره یه غلط حسابی کرده که بهش پریدی 

دقیقا منم بهش میگم پسره حس ناکافی بودن بهش داده که اخلاقت بده و فلان

ناکافی چیه 

بیخیال بابا 

جوجه دانشجو پزشکی بوده 

خوب بود تریلیاردر نبوده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

همشون اولش همینن بعد ک خرشون از پل میگذره دلشونو میزنی

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

منم از علوم پزشکی قطع امیدم 😂 دوستم انقدر حس بد گرفته که وای من بهش بد کردم و اینا 😅بهش میگم بابا ...

بهش بگو هرکی گف دانشجو پزشکی هستم کلاه تو محکم سفت بگیر و کیلو مترهاااااا ازش دور شو

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

نه دانشجو نبوده گلم سن ما کم نیست پسره ۳۰دوستم ۲۵خانواده پولدارم داشته بابا

خب پزشکا این مدلین 

غرور فووووق بالا دارن 

از این شوهر درنمیومده