2777
2789
عنوان

دماغ خوکی

223 بازدید | 18 پست

۲ ماهه  عمل کردم   نوک بینیم خیلی بالاهه    توی این مدت حتی یک میلیمتر پایین نیومده     خیلی ناراحتم    افسرده شدم     تو همه پیجها میبینی طرف یکماهه عمل کرده  چه دماغییییی      برای من قیافم خیلی بد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2ماه همش؟؟؟؟یکسال و نیم باید صبر کنی

یعنی درست میشه؟   آخه سر بینیم خیلی بالاس   حداقل یکسانت باید پایین بیاد تا بهتر بشه   تازه من اصلا فکر کنم دکترم فقط برام تیپ پلاستی کرده   نه پره های بینیم رو جمع کرده و نه تیغه بینیم تغییر کرده  فقط نوک بینی رفته بالا و از نیم رخ ی دماغ دراز سر بالا دارم😭

ورمش بخوابه کمی میاد پایین تر

آخه چقدر ممکنه بیاد پایین؟   بینی من نوکش ۲ سانت بالاتر از خط زیر بینی هست   یعنی حداقل یکسانت باید بیاد پایین تا کمی اوکی بشه    فکر نکنم انقدر بیاد😭😭