بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو باید از اول فکرش رو میکردی و مراقبت میکردی نمیشه که هم حدا رو بخوای هم خرما رو ،خیر و برکت از زندگیت میره ها ،از همه مهم تر به جسم خودت داری اسیب میزنی
بله تازه فهمیدم وگرنه کرم ندارم که ساعت ۵ صبح روز تعطیل استراحتم بیدار باشم میخوام موهام پسرانه بزنم ...
خودتو اذیت نکن زیاد منم تجربشو داشتم دخترم رفت شهربازی وبعدش سرش افتادبه خارش زنداداشم از تهران اومده بود خونه نگاهدکرد تو موهای دخترم دادزد که سردخترت پراز رشک وشپش شده بیچاره دخترم موهای فر بلند داشت موهای منو هم چک کرد منم داشتم حتی نوزاد یکماهم تو مدت سه روز ریششو قطع کردم
بله تازه فهمیدم وگرنه کرم ندارم که ساعت ۵ صبح روز تعطیل استراحتم بیدار باشم میخوام موهام پسرانه بزنم ...
ن این کار نکن منم قبلا داشتم موهامم تا کمرم
سس بزن ب موهات و مشما و روسری بپوش شب بعدش سرکه بزن و بزار وند ساعت بمونه بعد با شامپو شپش کلی شونه کن میمیرن تموم میشن لباس هاتو همه چیو بنداز جلو آفتاب
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️