2777
2789
عنوان

از شدت غم و غصه صبح شد بازم نخابیدم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 41 پست
ای جونم خدا حفظش کنه وقدماش پربرکت خدا قبل از تولد نوزاد شیررو تو سینه های مادر میگذاره نگران نباش

مرسی عشقم لطف داری ❤️💜💋💙🤲 فداتشم گلم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم خسته شدم از موهای بلند سنگینه برام کوتاه بهتره

اما حیفه بخدا

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
همه میگن ولی بخاطر اینکه حیفه باید کلی خودمو اعضای بدم

باشه عزیزم اما پسرونه نزن حداقل یکم بلند باشه تا بند سوتین 

سس مایونز من بدبلاییم میشه 🥲

ببین باید یه سس مایونز بزرگ بگیری ویه شونه شپش البته فلزیشو بگیر اونوقت کامل بمال به موهات سس رو وبیست دقیقه با کیسه بپوشون عین رنگ مو بعد عین کسی که میخواد موهاشو رنگ کنه تیکه تیکه لایه های نازک جداکن وشونه کن موهاتو وهمزمان بمال به دستمال کاغذی وبنداز تو کیسه کاملا رشکا وشپشا رو میبینیشون رو شونه بعد چندبار شونه زدن میری حمام سرتو کامل میشوری ودرنهایت شامپو شپش میمالی وباز شونه میکنی تو سه روز پاک پاک میشه سرت

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نه بنظرم پسرونه بهتره خودم راحت تر شونه میکشم تا بریزن

💜❤️هر چی خودت صلاح میدونی عزیزم راحت تری همون کار کن 

عجیجم💔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔