2777
2789
عنوان

از شدت غم و غصه صبح شد بازم نخابیدم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 41 پست
الان شپش داری؟

بله تازه فهمیدم وگرنه کرم ندارم که ساعت ۵ صبح روز تعطیل استراحتم بیدار باشم میخوام موهام پسرانه بزنم با شامپو شپش ترتیبشونو بدم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم نمیخوادش

بگو باید از اول فکرش رو میکردی و مراقبت میکردی نمیشه که هم حدا رو بخوای هم خرما رو ،خیر و برکت از زندگیت میره ها ،از همه مهم تر به جسم خودت داری اسیب میزنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خدابزرگه نگران نباش

🤲🥲🥺بخدا همش تو فکر پول لعنتی هستم از بس دست و بالمون همش تنگ تر میشه 

اما وقتی نی نی تکون میخوره میگم ولش کن پول ارزش نداره مهم اینه خدا نی نی داده بهم انشالله برکت بیاره با خودش 🥺❤️🤲🥲

الآنم خیلی وقته تکون میخوره دلم نمیاد بخوابم تکون هاشو حس نکنم 🥲

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بله تازه فهمیدم وگرنه کرم ندارم که ساعت ۵ صبح روز تعطیل استراحتم بیدار باشم میخوام موهام پسرانه بزنم ...

خودتو اذیت نکن زیاد منم تجربشو داشتم دخترم رفت شهربازی وبعدش سرش افتادبه خارش زنداداشم از تهران اومده بود خونه نگاهدکرد تو موهای دخترم دادزد که سردخترت پراز رشک وشپش شده بیچاره دخترم موهای فر بلند داشت موهای منو هم چک کرد منم داشتم حتی نوزاد یکماهم تو مدت سه روز ریششو قطع کردم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بله تازه فهمیدم وگرنه کرم ندارم که ساعت ۵ صبح روز تعطیل استراحتم بیدار باشم میخوام موهام پسرانه بزنم ...

ن این کار نکن منم قبلا داشتم موهامم تا کمرم 

سس بزن ب موهات و مشما و روسری بپوش شب بعدش سرکه بزن و بزار وند ساعت بمونه بعد با شامپو شپش کلی شونه کن میمیرن تموم میشن لباس هاتو همه چیو بنداز جلو آفتاب 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
🤲🥲🥺بخدا همش تو فکر پول لعنتی هستم از بس دست و بالمون همش تنگ تر میشه اما وقتی نی نی تکون میخوره م ...

ای جونم خدا حفظش کنه وقدماش پربرکت 

خدا قبل از تولد نوزاد شیررو تو سینه های مادر میگذاره نگران نباش 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ن این کار نکن منم قبلا داشتم موهامم تا کمرم سس بزن ب موهات و مشما و روسری بپوش شب بعدش سرکه بزن و بز ...

خودمم خسته شدم از موهای بلند سنگینه برام کوتاه بهتره

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸