2777
2789

۳۲ سالم شده واقعا از فامیل و آشنا هم خجالت میکشم. چطور یه شوهر خوب گیر بیارم. ارتباطاتم قطع شده دلنشگاهمم تموم شده. لطفا گزینه ی دوس پسر پیدا کردن رو نگین که کلا مسیر اشتباهی هس و رو من جواب نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی دوستپسر رو تمام دوستام جواب داده الان ۳ تا از دوستام که الان ۳۰ سالشونه امسال عقد کردن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

سنتی برات نمیان چون پسرهای زیر ۳۰ سنتی میرن 

تنها راه اینکه خودت اشنا شی 

و کلا با این گرونی پسرها جرات زن گرفتن ندارن 

والا همکارن من اقا هستن میگن اگه فشار مهریه نبود طلاق میدادیم 

راحت میشدیم فقط ماهانه برای بچه نفقه میدادیم 😐

مردها خسته شدن ازین گرونی و تورم 

بنظرم بچسب به کارت و رو درامد تمرکز کن 

یهو میبینی ۴۰ سالت شد مجردی، لاقل پیشرفت کرده باشی

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

عزیزم ان شالله نصیبت میشه.

ولی فکر پیشرفت خودت باش.

کاری هم به نظر و حرف مردم نداشته باش.

شوهر کردن خوبه. ولی انبوه غصه و مشکلات هم باهاشه.‌فکر پیشرفت خودت باش. رو سخصیت خودت سرمایه گذاری کن.‌ 

وقتی رفتی سمت هدفت. 

بزن گوگل چله بسم الله الرحمن الرحیم برای ازدواج

نمیدونم ولی دوستپسر رو تمام دوستام جواب داده الان ۳ تا از دوستام که الان ۳۰ سالشونه امسال عقد کردن

نه زیاد دوس شدم به درد نمیخورن. یا خواستگاری نمیان یا کلا منحرف هستن به درد زندگی نمیخورن

نه زیاد دوس شدم به درد نمیخورن. یا خواستگاری نمیان یا کلا منحرف هستن به درد زندگی نمیخورن

گذینه بعدی اینه انقدر تو جایگاه شغلی و مالی بهتر بشی که معیار بشی برای پسری 

خودش میاد اون موقع

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹