2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشین بخرم الان ایا

749 بازدید | 32 پست

ماشین بعد عید گرون میشه ؟بخرم این ور سال یا وایسم؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه طلا میفروشن ماشین میخرن؟؟؟تواین گرونی؟؟؟بعد عید طلا باخونه برابری میکنه. تواین مملکتم هیچی پایین نمیاد

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

نه وام بگیر

وام نمیتونم دیگه واقعا 

ولی طلا دارم به پول ی ماشین میرسه اما نمیدونم چیکار کنم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
اخه طلا میفروشن ماشین میخرن؟؟؟تواین گرونی؟؟؟بعد عید طلا باخونه برابری میکنه. تواین مملکتم هیچی پایین ...

ب نظرت ماشین واجب تر از طلا نیس؟یعنی طلا بمونه؟

اره بخر عیدم برو مسافرت باهاش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
فرقی نمی کنه هر کدوم رو بگیری سود کردی چون ماشینم داره میره بالا من الان کوییک خوشم نمیاد ولی گرفتم ...

میترسم نگیرم بعد عید ماشین خیلی گرون شه دیگه نتونم بخرم 

از ی طرف میترسم طلام خیلی گرون شع

من بودم میخریدم

اگ یهو بریزه چی ؟ حداقل میدونی یه چیزی زیر پاته

اصلا شبیه قماره دیگه بردی حالا بکش کنار یه چیز خوب باهاش بخر حتی حتی اگه بالام بره تو ک پولتو از دست ندادی ی چیز عمری خریدی پراید ۵۰۰ تومن شده الکی ک نیست

.

ماشین نداری ؟

نه انقد پول اسنپ میدم دیگه کل حقوقم فقط به کرایه میره 

برا سرمایه یا استفاده مهمه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)