2777
2789
عنوان

روزی یک ساعت پیاده روی تندددددد

161 بازدید | 34 پست

نیم ساعت صبح نیم ساعت عصر 

با سرعت خیلی زیاد پیاده روی میکنم 

میشه روزی ۲و نیم کیلو متر 

.

شیرینیجات و تنقلات رو هم حذف کردم 

غذام متوسط به پایینه 

کم‌ نکردم 

خوب لاغر میشم ؟ 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ناهار حذف کردم ولی شیرینیجات نه

اتفاقا شیرینیجات خیلی بیشتر از یه بشقاب غذا کالری داره 

من مصنوعی هارو حذف کردم 

خرما و انجیر خشک و عسل میخورم 

با همین روش ده کیلو تو ۴۰ روز لاغر کردم و الآنم دیگه همون طوری لاغر موندم برگشت نداشت خدارو شکر 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بله خیلی عالی میشه

با تردمیل میرم این اندازه 

نیم ساعت بعد از اینکه از سرکار میام نیم ساعت هم عصر 

سر کار رو هم پیاده برمی‌گردم که بیست دقیقه راهه

البته دوروزه ک تردمیل خریدم 

ولی من یه ساعت رو پشت سر هم پیاده روی میکردم هر روز بعد ظهر ها یه ساعت 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

منظورم مثلاً دو حبه قند در روزه منم خرما میخورم

آهان 😁😁😁

من به جای همون قند انجیر خشک میخورم 

درسته اونم کالری داره ولی ضرر نداره

چهههه خوب غذاتم کم کرده بودی ؟

آره کمتر می‌خوردم یه هفته سختم بود بعد انگار عادت کردم نمیتونستم زیاد غذا بخورم