2777
2789

داره ۳۰ سالم میشه مجردم 

از خودم بدم میاد از این زندگی بدم میاد خسته و افسرده م

پس خدا کی نوبت خوشی ما هم میشه 😭😭😭😭😭💔آخه چه حکمتی داری چه حکمتی پشت این حس لعنتی هست تنهایی چه خیری واسه من داره 😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا می کنم 🌹❤️🌺

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

توکل کن ب خدا عزیزمبعدش اهل بیت با دلت برو جلو اعتماد کن بهشون نشونه ها میان سراغت🌱

چند ساله توکل کردم 

نذر کردم ولی هیچی

فقط بحث ازدواج نیست بخدا زندگیم خیلی سخته پدرم مریضه کسی رو هم نداریم

از آینده خیلی میترسم از بی کسی میترسم😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الهی عزیزمدانشگاه رفتی؟به خودت بیشتر برسبیشتر برو تو اجتماع و بیرون که ببینتت

شاغلم خیر سرم

ولی انگار نامرئیم 

چند ساله توکل کردم نذر کردم ولی هیچیفقط بحث ازدواج نیست بخدا زندگیم خیلی سخته پدرم مریضه کسی رو هم ن ...

خسته نشو عزیز دلم میدونم چی میگی من خودمم هم جنس توام شاید تو شرایط تو نباشم اما میتونم خودمو جای تو بزارم درکت میکنم کاملا

ولی اینو بدون تو بدتر لحظه های دیقه نود های معجزه زخ میده به خدا توکل داشته باش شش دنگ کامل

به خودت میرسی؟

به خود رسیدن از چه لحاظ؟🥲

مژه بکار به پوستت برساستایلت خوب باشه ورزش کنآرایشی که بهت بیاد ...

محل کار باید لباس فرم بپوشم تیپ خاصی نمیشه زد 

حتی ناخن و آرایش آنچنانی هم نمیشه

تو محل کار خیلی دخترای از من معمولی تر ازدواج کردن 

نمیدونم به چیه به هر چی هست من اونو ندارم 

امروزم نشستم گریه کردم واقعا متاسفم واسه خودم هیچوقت فکرشو نمیکردم واسه شوهر گریه کنم واسه ترس از آینده از حسرت آرزوهام 

محل کار باید لباس فرم بپوشم تیپ خاصی نمیشه زد حتی ناخن و آرایش آنچنانی هم نمیشهتو محل کار خیلی دخترا ...

گریه نکن عزیزم

مطمئن باش خدا حواسش هست یه خوبشو برات کنار گذاشته

بعد یچیزیم هست

هرچقدر بیشتر ذهنت دنبال یچیزی باشه و ناراحتش باشی دیرتر اتفاق می افته

بیخیالش باش ببین چجوری یهو میاد

میدونم سخته و نمیشه ولی با گریه هم ک حل نمیشه

بعدشم حتما ک نباید تو محل کار باشه

بیرونی و..کلاسی..جایی..

خوشگل کن برو بیرون

یا تو فضای مجازی 

برنامه هایی ک برای آشنایی هستن و برو نگاه کن ببین چجوریه 

چند ساله توکل کردم نذر کردم ولی هیچیفقط بحث ازدواج نیست بخدا زندگیم خیلی سخته پدرم مریضه کسی رو هم ن ...

خداوند کس وکارهمه بنده هاشه، من خودم پدرومادرندارم خیلی وقته، نترس، خدا هیچکسوتنهانمیزاره

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک، ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت بشه

بازبان روزه دعامیکنم برات🤲

نگران چیزی نباش،حسبناالله ونعم الوکیل 👆