2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

120 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

من مجردم ۲۰ سالمه به نظرتون تو سونو شکمی تنبلی تخمدان تشخیص داده میشه؟ روز چندم باید برم؟

بعد اینکه میگن برای کسی ک تنبلی تخمدان داره و میخواد راحت باردار بشه باید اصلاح سبک بکنه و خیلی غذا ها رو حذف بکنه

یعنی منم از الان ک مجردم باید انجام بدم؟ اخه خیلی سختمه دانشجو هم هستم تاره خوابگاهی شدم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مشخص میشه 

انقدم بهش فکر نکن انشالله بوقتی زیر نظر دکتر باش اگر مشکلی بود

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

اره باید آزمایش و سونو بدی مشخص میشه باید چیزای چرب و شیرین مصرف نکنی زیاد و خیلی تحرک داشته باشی یه سری هم دارو برات تجویز میکنه دکتر و با اون دارو ها تا حدی قابل کنترله

اشک شو،اما نه تو غم.

اره جونم معلوم میشه ببینم چاق هستی یا لاغر موی زاید لک در بدن نداری قاعدگی نامنظم چی منم تنبلی داشتم ولی در سون. واژینال که کردم گفتن خفیفه پریود منظمی دارم فقط از تنبلی موی زایدش نصیبم شده 

اره باید آزمایش و سونو بدی مشخص میشه باید چیزای چرب و شیرین مصرف نکنی زیاد و خیلی تحرک داشته باشی یه ...

از الان باید اصلاح سبک رو انجام بدم یا برای قبل از بارداری اخه واقعاا سخته🥲

علائم شما چیه چطور متوجه شدی تنبلی داری

سونو مشخص میشه و علائم نامنظمی پریودمه مثلا الان پنج ماهه نشدم و اینکه موهای زائدم زیاد شده مخصوصا قسمت چونه خستگی و افسردگیم هست

از الان باید اصلاح سبک رو انجام بدم یا برای قبل از بارداری اخه واقعاا سخته🥲

بنظرم از همین الان چون تاثیر میذاره روی بدنت سعی کن اگه چاقی حتما وزنت رو کم کنی تحرک و فعالیت داشته باشی و دور از استرس و اینا باشی پیاده روی هم خیلی میتونه موثر باشه

اشک شو،اما نه تو غم.

اره جونم معلوم میشه ببینم چاق هستی یا لاغر موی زاید لک در بدن نداری قاعدگی نامنظم چی منم تنبلی داشتم ...

مدقیقا منم فقط موی زائد دور سینه دارم آزمایش دادم خوب بود ولی سونو ندادم هنوز اخه میگن تو واژینال مشخص میشه بیشتر

سونو مشخص میشه و علائم نامنظمی پریودمه مثلا الان پنج ماهه نشدم و اینکه موهای زائدم زیاد شده مخصوصا ق ...

اهاا اره واقعا چیز خیلی بدیه

من از الان استرس اینو دارم ک بچه دار نشم فقط😂

سونو شکمی دادی یا واژینال؟