معصومهلو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 58 عنوان درد واژن 207 بازدید | 21 پست ناحیه اطراف واژنم میسوزه و میخاره یه روزه موقع ادرار هم سوزش دارم بنظرتون چیکار کنم برم دکتر؟ 1403/11/22 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 عفونت داری هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 ای وای اینو میشنوم تنم میلرزه هر ۶ ماه ش رتاتو بنداز دور نو بخر جنس خوب وقتی میری سرویس بادستمال توالت خودتو خشک کن هربارویتامین ماست که منبع پروبیوتیکه هرروز بخور میوه سبزی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 هر ۶ ماه ش رتاتو بنداز دور نو بخر جنس خوب وقتی میری سرویس بادستمال توالت خودتو خشک کن هربارویتامین ... من اینارو رعایت میکنم وخداروشکر هربار معاینه رفتم تداشتم عفونت هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 من اینارو رعایت میکنم وخداروشکر هربار معاینه رفتم تداشتم عفونت روز درمیونم دوش میگیرم لیزرم برو چون مو زائد منبع عفونته هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
معصومهلو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 58 هر ۶ ماه ش رتاتو بنداز دور نو بخر جنس خوب وقتی میری سرویس بادستمال توالت خودتو خشک کن هربارویتامین ... 😭ازین به بعد که چشم
اناااااار عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 39 احساس میکنی ادرار داری وقتی میری میبینی چند قطره اس؟ یا احساس میکنی فورا باید ادرار کنی؟
معصومهلو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 58 روز درمیونم دوش میگیرم لیزرم برو چون مو زائد منبع عفونته لیزر تازه فردا اولین بارمه ولی این ناحیه نیست🥲دارم دیوونه میشم احتمالا هفته دیگه برم دکتر تا اونموقع چیکار کنم
معصومهلو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 58 احساس میکنی ادرار داری وقتی میری میبینی چند قطره اس؟ یا احساس میکنی فورا باید ادرار کنی؟ دومیه هستولی سوزش هم داره