2777
2789

بگید نظراتتووووون

بعد اگه از اونور عاشق یکی باشید همه جوره ولی بدونید ک از لحاظ مالی ب یه جایی نمی‌رسید با این اوضاع

کدومو انتخاب میکنید و چرااا 

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم

با اولی که اصلا و ابدا

پول رفاه میاره

خوشبختی نه

خوشبختی رو عشق و رفاه و سلامتی تشکیل میدا

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من نه خواستگار پولدار داشتم بنظرم آدم بچسبی بود ردش کردم برام مهم بود کنار کسی بشینم و بخوابم برام جذاب باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پول بشدت مهمه

زندگی با یه آدم ک وضع مالی خوبی نداره و آینده ی کاریش هم خوب نیس، احتمال شکستش زیاده

قطعا اخلاق و رفتار خیلی مهمه ولی اینا توی بی پولی نمیتونن نون بشن!!!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
من نه خواستگار پولدار داشتم بنظرم آدم بچسبی بود ردش کردم برام مهم بود کنار کسی بشینم و بخوابم برام ج ...

وضع عشق خودت چطور بود

از لحاظ مالی میگم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید