2777
2789

راستش مي دونم كه همه دلتون ميخواد بدونيد حاجتم چيه.اصل ماجرا رو نمي تونم بگم اما منتظر يه اتفاق هستم كه واقعا اگه بيفته زندگي مون رو از اين رو به اون رو مي كنه.شوهرم يه امتحان مهم و سرنوشت ساز در پيش داره من شنيدم دعاي ني ني سايتي ها مي گيره از همه تون ميخوام دعام كنيد

نه عزیزم اصلا دلم نمیخواد بدونم. فقط دلم میخواد هیچ آرزویی تو دل هیچ کس نمونه . برات یه صفحه قران می خونم هدیه به امام هادی علیه السلام. ایشالا خدا دلت رو شاد کنه . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا دلم نمیخواد بدونم. فقط دلم میخواد هیچ آرزویی تو دل هیچ کس نمونه . برات یه صفحه قران می ...

چه مهربونی😍 یه صلوات منو مهمون میکنی؟😍

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
نه عزیزم اصلا دلم نمیخواد بدونم. فقط دلم میخواد هیچ آرزویی تو دل هیچ کس نمونه . برات یه صفحه قران می ...

ممنون انشالله به حق همون قرآن نفس تون حق باشه و همه مون به ارزومون برسيم