2777
2789

میدونی خیانت کردی ولی هر دفعه بهت میگفتم چرا گوشیت رمز داره چرا مخفی کاری میکنی فقط جوابت این بود که من حساسم💔🖤آره من حساس بودم حساس بودم که فهمیدم ۶سال بهم خیانت کردی یعنی دقیقا از قبل زندگی😭میدونی وقتی داشتم بخاطر بچمون بهت فرصت میدادمو باخودم کلنجار میرفتم که بتونم فراموش کنم دقیقا تو اونجا هم بهم خیانت میکردی😭😭ولی دروغ و تظاهر میکردی که پشیمونی

با همه این اتفاقا.....

این روزها افتخارشون ..عادی شده ..خاک به سرشون بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از کجا دلم هزاران هزار بار شکست از اونجا که مادرت و خواهرت افتخارشون بود که تو خیانت کردی،میگفتن کار ناشایستی نکردی،میگفتن که خیانت فقط برا زن بده برا مرد منع و عیبی نداره😭😭

چیکار کردم مگه😭کجای زندگی کم گذاشتم منکه از همه چی کم نداشتم برات😭💔یادت نیست وقتی قرار بود نامزدیو بهم بزنم چیکار کردی هزار بار برگشتی💔🖤چطور میتونستی اینقدر بد و کثیف باشی تو.توکه میدونستی ذاتت کثیفه دیگه گناه بچمون چی بود این وسط

خدا لعنتشون کنه، شوهر منم همینه هرسال رابطه اش با یکی لو میره، افتخار هم میکنه کثافت 4ماه پیش هم فهمیدم باز با دختر عمه متاهلش که سه تا بچه داره دختر بزرگش کلاس نهمه و شوهرش زندانه در ارتباطه، و قرار مداراشون رو تو خونه جاریم که میشه خواهر همین زنه

میزاشتن، الان 4ماهه که چون بهش گفتم خجالت بکش 

افتادی با این زنیکه ی زشت

الان 4ماهه قهر کرده باهام نه خرجی میده نه حرف میزنه

خدا شاهده عیب نمیگیرم از خدا ولی آخه زنه هم خیلی زشته نمیدونم چطور افتاده باهاش هنوز هم باهاش در ارتباطه با اینکه من فهمیدم خدا هر دو شون رو لعنت کنه به حق باب الحوائج 

میدونی هیچ چیزی از تو توخاطرم نیست جز یه عالمه حرف نگفته و یک کوه از نفرت،تورو به خدای میسپارم که میدونم تا بنده شو کفرخواست نکنه رهاش نمیکنه،خدا جواب دل شکسته و قلب زخمیمو ازت بگیره

خدا لعنتشون کنه، شوهر منم همینه هرسال رابطه اش با یکی لو میره، افتخار هم میکنه کثافت 4ماه پیش هم فهم ...

خدا لعنت کنه زن و مرد خیانت کارو،میدونم همه حرفاتو درک میکنم،بخدا از خودم تعریف نباشه الان هرجا میرم همش بخاطر همه چی خودم تحصیلاتم خانوادم میگن حیف نباشه چطور ازدواج کردی،ولی به خدا من فقط نگاه به پاکیش کردم قبول کردم اونو متاسفانه همش ظاهر بود از بیرون امام زاده و از درون حروم ز ا د ه بود😭

چیکار کردم مگه😭کجای زندگی کم گذاشتم منکه از همه چی کم نداشتم برات😭💔یادت نیست وقتی قرار بود نامزدی ...

درکت میکنم عزیزم خدا شاهده شوهر منم از وقتی من دوم راهنمای بودم تا وقتی دیپلم گرفتم ول نکرد منو بسکه هی رفت و اومد گاهی تنهایی میومد خواستگاری، من خیلی ساختم باهاش، هیچی نداشت ساختم، توقع هیچی نداشتم ازش شب بود نون خالی با بچه هام خوردم سرگشنه گذاشتم زمین ولی اون کار می‌کرد خرج زنای ج... ن... ده رو میداد

چقد بهش محبت کردم که نره طرف زنا ولی خب ذات که خراب باشه فایده نداره،،، منم بهش گفتم تو اینجور بودی چرا منو و دوتا بچه رو بدبخت کردی ولی نمیفهمه 

این روزها افتخارشون ..عادی شده ..خاک به سرشون بشه

خدالعنتشون کنه،هر روز به خودم میگم آخه مگه تو خودتو نمیناختی مگه نمیدونستی تنوع طلبی دیگه زن گرفتنت چی بود،دختری با هزار امید آرزو میره سر زندگیش💔🖤

درکت میکنم عزیزم خدا شاهده شوهر منم از وقتی من دوم راهنمای بودم تا وقتی دیپلم گرفتم ول نکرد منو بسکه ...

😭😭😭خیاااانت تا جیگر آدمو میسوزونه

بخدا من از این دارم میمیرم این به ظاهر آدم مثلا مداح و هیات و خدا پیغمبری سرش میشد ولی همشش ظاهر بود خدا رسواش کنه که قطعا میکنه

خدالعنتشون کنه،هر روز به خودم میگم آخه مگه تو خودتو نمیناختی مگه نمیدونستی تنوع طلبی دیگه زن گرفتنت ...

خدا یا چقد تو منی منم دقیقا همین حرفا رو بهش زدم

گفتم تو که اینجور بودی زن گرفتی که تو خونه کلفتیت رو کنه خودت بیرون با زنای غریبه بگی بخندی 

اخم و تخمت رو بیاری تو خونه، اسیر شدیم به خدا

خدا جوابشون رو بده.. همیشه رو گوشیش رمزه ما جرات نداریم از کنار گوشیش رد شیم

خدا ازش نگذره