2777
2789

سلام حالتون چطوره 

یه مسئله ای که پیش اومده واسم و نمیدونم کسی بتونه درک کنه یا نه که امیدوارم کسی که درباره ی اینجور چیزایی که میگه اطلاعات داره این تاپیکو ببینه و بتونه کمکم کنه یا اگه شما هم حتی اگه کوچکترین حس یا اطلاعاتی داشتید بتونید کمکم کنید

قضیه اینه من بعضی وقتا یه آدم رندوم میاد تو فکر و خیالم بعد یهو یه سنگینی و یجور انرژی خاصی انگار بهم وارد میشه که نمیدونم چجوری توصیفش کنم انگار قلبمم یکم درد میگیره ولی فقط دردم نیست و کلا یه انرژی بهم وارد میشه و مثلا یکم‌ پیش خیلی یهویی داشتم به یه شخص فکر میکردم و همون سنگینی و انرژی هم روم بود و الان که فکر میکنم بهش اینجوری نیستم 

خودم که فکر میکنم وقتی که اونم داره بهم فکر میکنه اینجوری میشم چون خیلی وقتا که با فکر کردن به دوست نزدیکم این اتفاق واسم افتاد همون لحظه بهم زنگ زد

اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همه اینجورین یا فقط یک شخص خاصی بعد اینکه خاطره بدی یا دل ازردگی چیزی دارین ازش ؟

بیشتر افراد خاص ولی همیشه اینجوری نیست بعضی وقتا اینجوری میشه

بیشتر افراد خاص ولی همیشه اینجوری نیست بعضی وقتا اینجوری میشه

انرژیاتون باهم نمیخونه برای همونه یعنی اون آدم به ضرر شماست و بهتون آسیب میرسونه منم اینجوری میشم وفتی ام نادیده میگیرم حسم بهم ثابت میشه که چرا وایب بدی ازش گرفتم 

۱۸ سالمه نه عزیزم

ببین من پسر م و چهار سال ازت بزرگ ترم  فکر میکنم از دلایل اینکه نوشخار فکری داری تنهایی هست یا افرادی که باهاش در ارتباطی اگر دوست داری بیشتر راجبش صحبت کنم منم یه سری تفاهم ها باهات دارم یعنی داشتم ....

۱۸ سالمه نه عزیزم

من پسرم ....

چهار ازت بزرگ ترم 

ببین اصولا وقتی تنهایی یا سرت به یچیزی گرم نیست یا نمی‌دونم تو طول روز چه فیلمی میبینی یا با چه کسایی در ارتباطی ولی وقتی سرت گرم چیزی نباشه همه‌چیز میاد سراغت رفیق 

انرژیاتون باهم نمیخونه برای همونه یعنی اون آدم به ضرر شماست و بهتون آسیب میرسونه منم اینجوری میشم وف ...

وایب بدی نیست 

فقط خیلی اتفاقی قلبم درد میگیره وقتی اون میاد تو ذهنم اونم بعضی وقتا و حالا من این تایپک رو خیلی وقت پیش زده بودم و الان فهمیدم که خیلی پیگیرمه اتفاقا فقط دلیل اون انرژی سنگین رو نمیدونم و ممنونم بابت اطلاعاتی که دادید و اینو هم یه گوشه ای از ذهنم در نظر نگه میدارم🙏🏻