سلام یک راه جالب ومفید پیدا کردم آیه 243سوره بقره رو بنویسید وتو آب بشویید بعد با سم که گرفتین ترکیب کنید وسم پاشی انجام بدین هرسری انشالله توکل به خدا این حشره موذی نابود میشه در کنارش هم جارو بزنید و شستشو ملافه و..تو آب جوش ..
من زیر سوال نمیبرم..شما خاصیت کشندگی سم رو فراموش کردی و میخوای ربطش بدی به ایه قران
میگم سم هرچی زدم افاقه نکرد اخرش این جواب داد چقدر سم ریختم باشه با خودم عهد کرده بودم که اطلاع رسانی کنم شما برو تفسیر این سوره رو ببین بخون همین موفق باشید
منم میخاستم همینو بگم. 😁یاد یه نکته ی قدیمی افتادم میگن یه روز آقاهه میره پیش دعا نویس میگه یه دعایی برام بنویس که اگه گرگ بهم حمله کرد بتونم بخونم و زبونشو ببندم. دعا نویسه هم گفت باشه من دعا رو مینویسم ولی یه چماق بزرگ هم همرات ببر بعضی گرگا زبون نمیفهمن 😁
سلام خدمت همه،خونه ما هم ساس گرفته بود ولی خب چون اولش بود کم بود و زود فهمیدم ،از این پودر ساس خارجی گرفتم گذاشتم هر جایی که فکر میکردم هستن ،زیر مبل ،زیر پرده ،کناره های دیوار،دور تا دور میز چوبی ،گوشه به گوشه خونه،دو هفته تا سه هفته گذاشتم باشه بعدش تمام شدن،البته این واسه تعداد کمه