2777
2789

ارکیده طبیعی؟😍

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دوست قشنگم

خیلی زیباست .خانم خوش سلیقه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ارکیده واقعا یکی از زیباترین گلهاست

میتونم بپرسم چطوری نگهداری میکنید؟

چون من یه گلدون دارم ولی از بعد عید پارسال گلبرگهاش ریخت و الان فقط برگ داره و گل درنیومد دیکه

چندین سال بدون عضویت سایت رو دنبال میکردم

یکی از محترم ترین و دوست داشتنی ترین کاربرهای این سایت هستید

امیدوارم همیشه  سلامت و خوشبخت باشید و زندگیتون پر روزی باشه خانم دکتر❤️

سلام مهربون خوبی دختر گلت خوبه ؟ دلتنگ شما می شیم  ها 🥺 چه عکس قشنگی و قوری قدیمی و تاریخی خیلی خوشگله عکس امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید 🌹♥️ می دونی چقدر منتظر بودم تاپیک بزنی 😅🧿🧿🧿🧿

سلام شما پزشک هستید من چندساله ریزش مو دارم که موهام خیلی کم شدن و‌ ازمایش دادم کم کاری تیرویید داشتم متانفرین هم بالا بود ۵۰۹بود دکتر بمن سی تی اسکن نوشت و پیش چندتا دکتر بردم گفتن توده فئوکروموستیوم هست فقط از روی سی تی اسکن فیلمشو دیدن گفتن و گفتن قراره بستری بشم بخواطر فشار خونم که خیلی بالاست عمل کنن من یه بچه سه ساله دارم بمن بگید این یعنی سرطانه

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

ارکیده واقعا یکی از زیباترین گلهاستمیتونم بپرسم چطوری نگهداری میکنید؟چون من یه گلدون دارم ولی از بعد ...

سلام به روی ماهت 

خیلی راحته، من هفته ای یکبار یکم آب بهشون میدم، سالی یکی دوبار کود ارکیده 

گلهاش ریخت بعد از گره دوم سوم ساقه اش رو ببرید ، دوباره رشد می‌کنه گل می‌ده