بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام مهربون خوبی دختر گلت خوبه ؟ دلتنگ شما می شیم ها 🥺 چه عکس قشنگی و قوری قدیمی و تاریخی خیلی خوشگله عکس امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید 🌹♥️ می دونی چقدر منتظر بودم تاپیک بزنی 😅🧿🧿🧿🧿
سلام شما پزشک هستید من چندساله ریزش مو دارم که موهام خیلی کم شدن و ازمایش دادم کم کاری تیرویید داشتم متانفرین هم بالا بود ۵۰۹بود دکتر بمن سی تی اسکن نوشت و پیش چندتا دکتر بردم گفتن توده فئوکروموستیوم هست فقط از روی سی تی اسکن فیلمشو دیدن گفتن و گفتن قراره بستری بشم بخواطر فشار خونم که خیلی بالاست عمل کنن من یه بچه سه ساله دارم بمن بگید این یعنی سرطانه
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺